گرایشات بخور پیاده روی هم بکن تخلیه میشه داروهاتو مرتب بخور
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۳ روز.کلی گرمیخوردم تازه امروز سونو دادم بعدظهر نیرم دکتر ببینم دارو میده فقط فعلا مترونیدازو ...
باید بذاری یه هفته حداقل بگذره بعد سونو بدی الان طبیعیه یه چیزایی باشه منم بعد یه هفته رفتم یه کم بود همین دارو خوردم خوب شدم
تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
باید بذاری یه هفته حداقل بگذره بعد سونو بدی الان طبیعیه یه چیزایی باشه منم بعد یه هفته رفتم یه کم بو ...
چون تعطیلی زیاده من شنبه شب سقط داشتم لعد فرداش کمی درد داشتن دکتر گفت ۲ ۳ روز بعد برو ببینم چطوریه بهت دارو بدم چند روز بخوری مجدد فک کنم سونو میکنن ببینن