2777
2789

بچها مامانم چند بار عمه مو دعوت کرده شام نیومد

آخرین بار هم همین چن ماه پیش بود(بی نهایت دوروعه و همیشه فقط گلایه میکنه و پشت زنعموم حرف میزنه توروش بااون خوبه و میچسبه بهش)

حالا برا فردا مامانمو دعوت کرده بهش گفتم نرو انقد خودتو سبک نکن (مامانم به شدتتتنتت مضلومو و خوش قلبه) 

دیروز به مامانم گفته بیا شام امروزم زنگ زده به دخترتم بگو بیاد فردا

به مامانم میگم نه تو برو نه من برم

شما جای ما بودین چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر عمه به دعوت مادرتون نیومده طبعا مامان هم نباید بره ولی به همین راحتی نمیشه اظهار نظر کرد.گاهی روابط فامیلی پیچیده تر از این حرف هاست و باید مسایلی رو در نظر گرفت بستگی به نظر مادرتون داره

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.