2777
2789
عنوان

میرفتم سرکار

245 بازدید | 11 پست

همه خانوم بودن بعد ی روز واسه ی همکارا تولد گرفتن صاحب کارم شروع کردن به فیلم گرفتن من دلم نمی‌خواست تو فیلم باشم چون هم لباس کار تنم بود هم دوست نداشتم تو فیلم باشه بعد گفتم از من فیلم نگیر برعکس شروع کرد از من فیلم گرفتن و مسخره کردن من ،روزای بعدشم منو دست مینداخت و مسخره میکرد همشم فقط منو مسخره میکرد ،خیلی به اینکار احتیاج داشتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه نمی‌رم با اینکه خیلی به کار احتیاج داشتم

منم باشم نمیرم چون بحث یکی دو دفعه نیست هی میخواد کارشو تکرار کنه و اینکه شاید طرف از شوخی کردن خوشش نیاد 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
بله تازه ادعای فرهنگش میشد

کاش دیگه سر کار نری😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نرفتم ولی خیلی احتیاج داشتم دعا کن برام ی کار دیگه پیدا کنم😭

کار خوبی کردی دختر با شرافتی هستی ان شالله به حق به امام حسین یه جایی بهتر و محیط سالم تر یه کار خوب پیدا کنی موفق باشی🌹

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍