2777
2789
عنوان

اشکم بندنمیاد توروخدا بیاید

1291 بازدید | 65 پست

الان دوهفته ای میشه ک سرکارنمیرم ولی هرروز زودتر از شوهرم پامیشم چای میذارم که چیزی بخوره بره بعضی روزاهم میبینه خوابم میاد میگه نمیخواد برو بخواب امروز چون دیشبم دیر خابیدم اومدم زیر پتو گفتم شوهرم چای دم کن براخودت  انقدر بهم چرت و پرت گفت حالم بده اشکم بند نمیاد 

۳ روزه شوفاژمون سوراخه خونه سرده با گاز آشپزخونه گرم میکنم آب داغم نداریم ظرفارو نتونستم بشورم همه اینا روسر من خراب شد شما با آب سرد ظرف میشورید آخه😭 همش میگه هیچ گهی نمیخوری همش خوابی ...خیلی دلم شکسته چون خیلی خوب حرف زدم باهاش توقع نداشتم بهم بپره😭

من با اب سرد میشورم ولی کلا با دستکش کار میکنم حس نمیگنم .

خوب توام میگفتی عرضه درست کردن یه شوفاژ تداری از من چه توقعی داری . بعدم گریه کردن نداره جوابشو بده بچه ۱۰ساله که نیستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا چقد پرروعه 😐شوهر منم هرروز بیدار میشم با صبحونه مفصل راهیش میکنم یبار نرسم یا مریض باشم خونه رو میزاره رو سرش 😐

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

انقدر جلو مردا ضعف نشون ندین الان عصر هجر نیس که زود میشینین خودتونو داغون میگنید گریه میکنید سر صبح تا شب سردرد میشی . خرف میزنه جوابشو بده با خنده که دعوام نشه 

سر صبح اونم با اعصبانیت بره سر کار  کاردست خودش بده .

انقدر جلو مردا ضعف نشون ندین الان عصر هجر نیس که زود میشینین خودتونو داغون میگنید گریه میکنید سر صبح ...

اصلا جلوش گریه نمیکنم که بخواد پررو بشه همین الان داره سوارم میشه