2777
2789
عنوان

صد سال سیاه خیلی حرف بدیه؟

158 بازدید | 10 پست

اول صبح پا شدم

شوهرمو میگمش فلانی گفته میخوام بیام باهاتون تا یه شهر دیگه که میخوایم بریم، ما هم جا نداریم تو ماشین،  میگه بگوش بیاد فوقش بچه ها رو میذاریم صندوق عقب

ماشینمون کوئیک

میگمش مگه میشه

داشت جدی میگفت هان

گفتمش امنیت نداره یعنی چی بچه ها رو بذاری صندوق عقب، میخوام صد سال سیاه فلانی نیاد

بعد آقا بهش برخورده و باهام بد حرف میزنه که چرا نفرین میکنی

اصلا من نفرین نکردم

خداییش مگه عاقلانه اس این کار؟ مگه جوجه ان بذارمشون عقب

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره😁ولی چرا بزاری عقب وااا

عه واقعا بده؟

هنوز چند دقیقه بود بیدار شدم مغزم کار نمیکرد😅

چی بگم والا

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

اره حرف بدیه

مگه بچه یه گونی سیب زمینیه ک بزارنش صندوق عقب

اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم   

بگو پس فردا مریض بشی پیر بشی پیر و فرتوت بشی اون بچه میاد جمعت میکنه بعد تو الان حاضری برا کس دیگه بچتو بذاری تو صندوق

خدایی نکرده یکی سرعت کنترل نکنه بیاد از پشت بزنه بهت چه بلایی سر طفل معضومات میاد .

بگو مرد عقل داشته باش 

اون نهایت یه پول کرایه میده ولی تو سر جون بچت مایه میذاری 

جون بچتو به چقد پول و احترام میفروشی؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵