2777
2789

يک گروه از دانشمندان پنج میمون را در قفسی گذاشتند و در وسط قفس یک نردبان که بالای آن مقداری موز گذاشته شده بود قرار دادند. هربار که میمونی از نردبان بالا رفت، دانشمندان میمون‌های دیگر را با دوش آب سرد خیس کردند. پس از مدتی، هر میمون که از نردبان بالا رفت میمون‌های دیگر میمونی را که از نردبان بالا رفته بود را کتک زدند. پس از مدتی، هیچ میمونی دیگر جرات این‌که از نردبان بالا رود را نداشت، گرچه وسوسه او بسیار عمیق بود. دانشمندان تصمیم می‌گیرد ند یکی از میمون‌ها را با میمون جدیدی عوض کنند. میمون تازه اولین کاری که می‌کند برای بدست آوردن موز از نردبان بالا می‌رود، ولی‌ میمون‌ها دیگر او را محکم کتک می‌زنند. پس از چندبار کتک خوردن، میمون تازه وارد فرا می‌گیرد که نبایستی از نردبانبالا برود، اما هرگز نمی‌داند چرا. میمون دوم جایگزین می‌شود و همان وضع ادامه می‌یابد، میمون اول هم در کتک زدن میمون دوم همکاری می‌کند. میمون سوم جایگزین می‌شود و همان وضع کتک زدن ادامه می‌یابد. میمون چهارم جایگزین می‌شود و همچنان کتک زدن هر میمونی که از نردبان بالا می‌رود ادامه می یابد

حالا آن‌چه مانده میمون‌های جدیدی هستند که حتا هیچ‌کدام‌شان دوش آب سرد را هرگز تجربه نکرده‌اند، ولی همچنان هر میمونی که از نردبان بالا می‌رود را کتک می‌زنند. اگر ممکن بود از میمون‌ها پرسش شود چرا آنانی را که از نردبان بالا می‌روند را کتک می‌زنند، مطمئن باشید جواب می‌توانست این باشد… 

*”من نمیدانم ! این روشی است که در اینجا مرسوم است

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         
چه حالی داری نصف شبی

:)) اوهوم

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.