2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم که روز تخمک گذاری شما هنوز نرسیده بوده درنتیجه تخمکی نبوده که اسپرمی هم که نبوده بره سراغش

ولی اسپرم تا پنج روزم زنده میمونه 😁این پست صرفا جهت سکته دادن اسی نوشته شده😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عزیزم پیشاب اگهقبل رابطه همسرتون رفته باشند دستشویی هیچ اسپرمی نداره ولی اگه یه بار ارگاسم بشن وادرارنکنن حاوی اسپرمه ولی درکل احتمال بارداری باپیشاب خیلی کمه 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

الان چندماهتونه؟ 

تازه امروز فهمیدم باردارم این برج دو هفته عقب انداختم سابقه نداشت آزمایش دادم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
ای بابا😭

شوخی کردم یک در هزاره😏ولی احتمال داره شما جزع همون یک در هزارم ها باشین😁ببخشید دوباره شوخی کردم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بازم خیلی مونده تا روز تخمک گذاریش ، خودش حساب کنه ببینه دوره هاش چند روزه ست ، ۱۴ روز قبل موعد بعدی میشه روز تخمک گذاری حدودااا ،، برنامه یک زن نصب کنه دورانی ک احتمال بارداری هست رو نشون میده 

اصلا اسی هنوز کامل دوره ش تموم نشده بوده بعد توقع داره با پیشابی ک اسپرم بزور ممکنه توش باشه باردار بشه ، تازه اسپرمی هم باشه رفته دنبال نخودسیاه چون تخمک هنوز ازاد نشده و ۲ ۳ روزم نهایت زنده باشه بازم خیلی مونده تا ازاد شدن تخمک 

خلاصههه باردار نیست 

امیدوارم اسی راضی بشی دیگه ، همین استرستم مانع بارداریه  😂

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بازم خیلی مونده تا روز تخمک گذاریش ، خودش حساب کنه ببینه دوره هاش چند روزه ست ، ۱۴ روز قبل موعد بعدی ...

شوخی بود دیگه اره والا ولی اگه دوران عقده حق داره نگران باشه

😂😂😂

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.