2777
2789
عنوان

یسریا خیلی بیشعورن!!!

573 بازدید | 36 پست

من فروشنده یه بوتیکم.امروز یه مشتری اومد که از همسایه  قدیمی صاحبکارمه خیلیم گیر و کنه ست.اومد جنس برداشت شماره کارت گرفت گف الان میرم انتقال بدم پولو از خودپرداز.همینکه رفتم جواب یه مشتری دیگه رو بدم نایلونو برداشتو رفت.اصن تا اومدم بجنبم به خودم رفته بود مشتریم داشتم نمیتونستم برم دنبالش.حالا صابکارم میگه حرص نخور آشناست میزنه پولو.

ولی میگم طرف با خودش نمیگه این بیچاره فروشندس پولی درنمیاره که بخواد خسارت بده.

الان ۵ساعته هنوز پولو نزده.خدا لعنت کنه بعضیارو که تن و بدن آدمو میلرزونن.یه تومن جنسه اگه نزنه یا اینا پیگیرش نشن مجبورم از جیب بدم.

نترس اشناس صابکارت میشناسه اگ غریبه بود یقه تورو میگرف میدونم ادم حرصش میگیره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

چه آدم بی‌شعوری هرجور شده شمارشو بگیرید آدرسی چیزی برید پول رو حساب کنه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تا فردا بزنه من خودم اینجوری ام  به شوهرم میگم فلان مبلغ واسه فلانی بفرست هی میگه الان فیلترش ک نم وصله یا الان اخرشبه شلوغه نمیشه یا میگه یادم رفتم در کل بعد یک روز میفرسته 

باز اینی که تعریف کردی خوبه من بساط میکردم، یارو از دویست و شیش یک میلیاردی و تیبای سیصد میلیونی پیاده میشد میگفت فلان جنس رو مثلا نصف قیمت بده یا ده برابر ارزون تر میگفت بده، یه پیرمرده هم دوربینم رو برداشته بود سر بساط میگفت فکر کردم رادیو عه موندم چی کار کنم باهاش، بهشون میگی صد تومن کم مونده سکته کنن

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

ادم بیشعور و بیفرهنگ تو ایران زیاااده

یبار قدیم دیدم یه خانمه با دخترش وارد مغازه شد تا دیدن صاحبمغازه نیست سریع به دخترش گفت بریم بیرون، تو خیابون ایستادن...

مغازه دار ک رسید رفتن‌داخل... گفتم چقد با شخصیت و بافرهنگ!!! از اون موقع خودمم همینکارو میکنم برم داخل مغازه ببینم فروشنده نیست سریع میام بیرون می ایستم 

میزنه. برای شماهم تجربه میشع . از من به شما نصیحت تو این مواقع که تو رودربایستی گیر میکنی خجالت رو بزار کنار و فوری بگو من اینجا فقط یک فروشنده ام و دستم بسته اس ،نمیخواد فکر روابط صاحبکارت باشی ولی بی احترامی هم نکن در کمال ادب با گفتن شرمنده و ببخشید ،قشنگ مدیریت کن

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نترس اشناس صابکارت میشناسه اگ غریبه بود یقه تورو میگرف میدونم ادم حرصش میگیره

انقد عوضیه اینا بدشون میاد ازش.ولی زنک از رو نمیره هی میگه تخفیف بده من آشنای فلانم میگم خانوم من فروشندشونم اجازه ندارم.یبار گفتم پونصد،سیصد گذاشت رو میز که نه من آشنام همین بسه.بترکه ینی😮‍💨

ادم بیشعور و بیفرهنگ تو ایران زیاااده یبار قدیم دیدم یه خانمه با دخترش وارد مغازه شد تا دیدن صاحبمغ ...

اره مثل همون زنایی که میرن از طلا فروش و موبایل فروش دزدی میکنن و به بچه هاشونم یاد میدن حالا سمت ما کفش فروشه تعریف میکرد یه پیر زنه اومد از من خرید کنه گفت این دوتا کفش رو میبرم پولش رو برات میارم منم گفتم پیرزنه دیگه دزدی نمیکنه که، میگفت از جلوم رد شد گفتم حاج خانوم چیشد پول کفش میگه برگشت گفت کدوم کفش و فلان الم شنگه به پا کرد گفتم نمیخوام برو

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
چه آدم بی‌شعوری هرجور شده شمارشو بگیرید آدرسی چیزی برید پول رو حساب کنه

هی به اینا میگم توروخدا آدرسشو بدین اینت خیلی ریلکسین بابا،میگن اروم‌ باش بهش فکر نکن بالاخره واریز میکنه.ولی اگه نکرد چی؟؟ میخواسن بکنه تا الان زده بود

شاید تا فردا بزنه من خودم اینجوری ام  به شوهرم میگم فلان مبلغ واسه فلانی بفرست هی میگه الان فیل ...

اقا اخه پول من نیست،مال من بود انقد جز نمیزدم.خیلی بد بود رفتارش.شماره کارت گرفتی یهو خم شی جنسو از پیشخون برداری و بری.دلم برا خودم سوخت اصن که احمق فرضم کرده

هی به اینا میگم توروخدا آدرسشو بدین اینت خیلی ریلکسین بابا،میگن اروم‌ باش بهش فکر نکن بالاخره واریز ...

خب وقتی اونا خودشون اینقدر بیخیالن شما چرا جوش می‌زنید؟ جنس خودشونه دادن آشنا پولشم براشون مهم نیست شما چرا خودتون اذیت میکنید؟ اگرم نداد حق ندارن از شما بگیرند خب اینقدر بیخیال نبودن به شما ربطی نداره ول کنید بابا

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

باز اینی که تعریف کردی خوبه من بساط میکردم، یارو از دویست و شیش یک میلیاردی و تیبای سیصد میلیونی پیا ...

دور از جون نینی سایتیا واقعا مردممون گاو تشریف دارن.هیشکی به هیشکی رحم نمیکنه.من خیلی فروشنده ارومیم نه میچسبم به مشتری نه بزور بهش جنس معرفی میکنم.میذارم در کمال ارامش خرید کنه میگم کمک خواستین من در خدمتم.انقدم کمکش کردم لباسو پرو کنه و عکس گرفتم ازش و گف پرزای لباسو بگیر.