2777
2789
عنوان

لطفا بیایید نظر بدین برام سواله

95 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من دوران عقد بستگیم شب یلدا که برام یلدایی آوردن جاریم تو جمع بهم گفت شومیز آستینش پفیه چاقت کرده برادرام داشت می‌رقصید برگشت گفت عین دخترا می رقصه داداشم خداشاهده هم خوشگل و خوش هیکل و مهربون هم شیک میرقصه شوهرش و پسرش اصلا قشنگ نمی رقصن ولی من هیچی نگفتم گذشت امسال مادرمینا برام یلدایی داشتن میاوردن به مادشوهرمینام گفتم بیان فقط جاری وسطیم که عقد بستست چون عقد و شوهرش هنوز خونه مادشوهرمه ویلدایی میخواستن کنار هم باشن به اونم گفتم بیاد ولی خواهرشوهر و جاریم که خونشون جداست رو نگفتم چون خونم جا نداشتم و از رفتارشم ناراحت بودم حالا زنگ زده به همه حتی همسایه ی مادرشوهرم که چرا ما رو نگفتن نظرتون حق داره یا نه؟

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن حق نداره چون خواهر شوهرتم دعوت نکردی ولی در کل با دعوت کردن جاری کوچیکه خودتو بد کردی هم پیش جاریت ...

خواهر شوهرم خوبه اصلا اهل درافتادن نیس بعد خونم کوچیک خانواده ی خودمم بودن جا نمیشد جاری عقدبستمم میخواست شب یلدا بیاد خونه ی مادرشوهرم پیش شوهرش باشه مادر شوهرم گفت مجبور شدم دعوتش کنم

خواهر شوهرم خوبه اصلا اهل درافتادن نیس بعد خونم کوچیک خانواده ی خودمم بودن جا نمیشد جاری عقدبستمم می ...

میدونی رفتار جاریت نادرسته ولی وقتی کسی میخاد یلدا خونش مهمون دعوت بکنه باید همه دور هم باشن اونم پسر و عروس مادر شوهرت شما اکر مهمون دعوت نمیکردی همه دور هم خونه مادر شوهر بودن ولی با دعوت کردن دوتا خانواده بقیه هم تنها موندن خونشون بنظرم اصلا خوب نیس من جای تو باشم یا کلا دعوت نمیکنم یا اکر دعوت کنم همه رو دعوت میکنم

میدونی رفتار جاریت نادرسته ولی وقتی کسی میخاد یلدا خونش مهمون دعوت بکنه باید همه دور هم باشن اونم پس ...

نه اونا اگه میومدن خونه مادرشوهرم اصلا اون نمیومد خونه ی ما جاریم روز مادرم اونجا نمیاد خونه مادر خودش میره هیچ سالی نیومده خواهرشوهرم شوهرش با مادرشوهرم قطع ارتباطن خونه ی خودشون بودن حتی شوهر خواهرشوهرم عروسیمون نیومد بعد من فقط میخواستم خانواده ی خودمو مادرشوهرم باشه من چن ماه پیش از مشهد اومدم نه جاریم نه خواهرشوهرم هیچکدوم نیومدن خونمون خواهرشوهرم شوهرش نمیذاره بیاد زنگ زد جاریم حتی بخدا زنگم نزد زیارت قبول بگه فقط مادرشوهرم و جاری کوچیکم اومدن 

میدونی رفتار جاریت نادرسته ولی وقتی کسی میخاد یلدا خونش مهمون دعوت بکنه باید همه دور هم باشن اونم پس ...

بخدا جاریم از مشهد اومد چن روز دیر رفتیم ناراحت شده بود براش کادو هم برده اون زنگم نزد منم فقط دوست داشتم دوتا خانوادها باشن هم خونم کوچیکه مبل کنسول و میز تی وی و بخاری جا گیره هم جاریم تیکه میندازه بدم اومده بخاطر یلدای قبلی که گفتم