2777
2789

دکتر گفته بتید لاپارا کنم چون لوله هام دهیدراته هستن و آب سمی میریزن رو جنین جنین هام یا منفی میشن یا افت بتا  کسی میدونه لاپاروسکوپی درد  داره یا نه ؟؟

من برا کیست تخمدانم لاپاراسکوپی کردم

خیلی راحت بود و دوره نقاهت نداشت 

بخیه هم کلاً سه تا داشت یا چهارتا 

کلاً دردی نداره

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

سلام خوبی عزیزم من لاپاراسکوپی شدم چند هفته پیش اصلا درد ندارع فقط از بخیه ها مراقبت کن .من حالم خوب بود سریع پاشدم ولی شما دوروز استراحت کن حتما چون من الان ک بخیه هارو کشیدم درست جوش نخورده

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی عزیزم من لاپاراسکوپی شدم چند هفته پیش اصلا درد ندارع فقط از بخیه ها مراقبت کن .من حالم خوب ...

ممنون عزیزم میگه شما هم لوله هات رو بستی آخه میگن یه جوراب های مخصوص سفید داره و درن وصل میکنن میگن خیلی ورد داره 

ممنون عزیزم میگه شما هم لوله هات رو بستی آخه میگن یه جوراب های مخصوص سفید داره و درن وصل میکنن میگن ...

نه من برا بارداری لاپارا شدم .اونایی ک معده بر میدارن اینا فقط کنم جوراب واریس می‌پوشن من نه درم داشتم نه جوراب

خدایاشکرت نمی‌دونم حکمتت چیه ک منو لایق مادر شدن نمیدونی....

اگر پیش یه دکتر با تجربه و با مهارت انجام بدی دردی احساس نمیکنی من لاپاراسکوپی رو پیش دکتر شهریاری پور انجام دادم مطبشون خیلی به روز و مجهز بود و از جدیدترین متد ها استفاده میکردن الانم از نتیجه راضیم