2777
2789

۲ شب میرن حموم تا یکی دو ساعت نمیدونم پسرشونه یا خودشونه 😂😂😂باور کنید یکی دو ساعت حموم میمونن صدای هواکششون اونقدر بلنده صداش میاد اتاق خواب ما 

بعد هر چی میخورن میکونن از بالا به بالکن ما پارکینگو همینکه به یکی میگیم میان میشورن اینا همون روزش یا فردا کثیفش میکنن گاها از ساعت ۵ عصر تا شب اهنگ باز میکنن و با میکروفون میخونن فک کنید صداشون چقدر بلنده تا خونه ما میاد کاملا واضح میشنوم چی میگن

ادامشو پایین تایپ کردم میذارم پست اول

گاها ۲ ۳ ظهر میخوایم بخوابیم فیلم باز میکنن صداشو به باند وصل میکنن فک کنم کرن نمیشنون😂😂😂 هر جا بخوایم بریم میپرسن کجا میرین از کجا میاین 

من همسن دختر کوچیکشونم 

خیلی هشدار دادم همسایه این کارارو نکنید همیشه میگن چشم کار خودشونو کردن 

به شوهرم میگم بفروشیم بریم درسته الان عادت کردم اعصایم میکشه ولی باردارم به دنیا که اومد روح و روان اونم اذیت میشه 😂اهان اینم بگم هر چند ماه یه بار پسرش تو پارکینگ توپ بازی میکنه شیشه های در حیاطو از پارکینگ ک به بیرون پنجره داره میشکنه چند بار زنه با ماشین زده به کرکره برقی پارکینگ😂خدا کمکش کنه با این وضعیت دست فرمون چیزیش نشه شما بودین چیکار میکردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اوایل اونقدر سختم بود 😂من تو یه خانواده ساکت بزرگ شدم دیوونه میشدم حتی گریه میکردم الان عادت کر ...

طفلیی😂🌚 تو ام هرازگاهی با چوب بزن ب سقف همراهی کن

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

طبقه بالایی اونا اونروز اومده خونمون میگه راه شکایت هست از چنین همسایه ای ؟گفتم نمیدونم والا😂 ...

نه خانم چه شکایتی آدمی که نمی‌فهمه رو میخوای با شکایت ساکتش کنی من خودم سرهمین قضیه خونمون رو فروختم