2777
2789
عنوان

عقدم .. بنظرتون این کار زشته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه با شوهرت تو یه شهر هستین دیگه این سوسول بازیا رو ول کن برو سفر و انقد خودتو شل و وابسته نشون نده 

اگه دیگه نتونستی با شوهرت برین همراهشون

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

وا بگو من شوهرم دارم برنامم مستقله از شما

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

به نظرم برو ، شما بالاخره ازدواج میکنی و با همسرت میتونی کلی تایم دو نفره داشته باشین ولی مسافرت خانوادگی که فقط خودتون باشین دیگه کم پیش میاد

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

برو هرموقع دلت براش تنگ شد تصویری باهاش تماس  بگیر... تماس تصویری رو برای چی گذاشتن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

معذب میشن؟! پس چرا من مامانم دامادمونو بیشتر از خواهرم دوس داره🤣🤣عین پسرشه براش وا چه حرفا

خب هرکسی رابطه ش دراون حدصمیمی نیس   ماهم کناردومادمون معذبیم بخاطر احترامواینا شال میزاریمو لباس پوشیده و ...

چقدر سخت میکنی برای خودت ماجرا رو 

مثل دخترای زیر بیست نوجوان حرف میزتی 

تو یک خانم متاهل هستی تو یک بالغ بزرگسالی که شوهرت نمیتونه برات تصمیم بگیره

اگه مامانت ناراحت میشه مشکل خودشه 

با احترام بگو دوست دارم با همسرم دیگه برم مسافرت 

اگه من تنها برم مسافرت اونم یاد میگیره و نمیتونم زندگیمو جمع کنم (سیاست)

ترجیحم اینه هر جا شوهرم هست منم اونجا باشم .

بهتون خوش بگذره

هرکسی یه خصوصیات اخلاقی داره،ما چی بگیم،اگه بری و همسرت رو تعارف کنی و بیاد خونوادت معذبن،اگه تو رودربایستی قبول نکنه و شما بری،امکان داره ناراحت بشه ازت،نمیدونم،ولی خوبه که برای نظرش احترام قائل بشی،تا ایشونم با شما همینطور باشن

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
اگه با شوهرت تو یه شهر هستین دیگه این سوسول بازیا رو ول کن برو سفر و انقد خودتو شل و وابسته نشون نده ...

واقعا دوریش برام سخته .. درحدی که یروز نبینمش بهونه گیر میشم .. شاید چون اوایل ازدواجیم اینجوریه

هر بژی کورد