2777
2789
عنوان

عقدم .. بنظرتون این کار زشته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 46 پست
خب هرکسی رابطه ش دراون حدصمیمی نیس   ماهم کناردومادمون معذبیم بخاطر احترامواینا شال میزاریمو لب ...

خب مگه قراره تو مسافرت لخت شه آدم؟! هزاران هزار آدم هستن با دوستاشون با فامیلاشون میرن مسافرت ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

نری مسافرت تنها بمونی بالاخره همسر گرامی تو این 7روز میاد یه سر بزنه بهت که یهو دیدی نتیجه یه سر زدن 9 ماه دیگه اومد بغلت 😁🤣🤭خلاصه از من گفتن از شما نشنیدن

شوخی کردم به دل نگیر😘

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر سخت میکنی برای خودت ماجرا رو  مثل دخترای زیر بیست نوجوان حرف میزتی  تو یک خانم متاه ...

من اصلا دوست ندارم مادرمو ناراحت کنم .. تلاشم براینه هم مادرم هم شوهرم دلخور نباشن ازم .. ولی جمله اخرتو خوب گفتی

هر بژی کورد
واقعا دوریش برام سخته .. درحدی که یروز نبینمش بهونه گیر میشم .. شاید چون اوایل ازدواجیم اینجوریه

نه عزیزم ما بعد ۳سال دوستی و دوسال ازدواج و وجود یک بچه از شما بدتریم روز ب روز بدتر میشی درکت میکنم

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
🤣🤣🤣یعنی  به همسرت بگی من مسافرت نمیرم قشنگ برای 7 روزت برنامه میچینه🤭🤭😁

وقتی مغزت منحرفه😂😂😂

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وقتی مغزت منحرفه😂😂😂

وقتی از تاپیک یه کی رم ندارم میایم میپریم تو تاپیک بنده خدا اسی نتیجش این میشه🤭🤭🤭

تقصیر اسی اون تاپیکه نصف شبی مغز مارو منحرف کرد 😁

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم
وقتی از تاپیک یه کی رم ندارم میایم میپریم تو تاپیک بنده خدا اسی نتیجش این میشه🤭🤭🤭 تقصیر اسی اون ...

اره منم دیدمش عنوانشو خوندم کلی خندیدم😂😂😂