2777
2789
خیلی خیلی خیلی با مامانم‌مهربون بودم هر چی میگفت میگفتم چشم ،روزی ۱۰۰ بار بوسش میکردم ،نمیزاشتم دست ...

بدترین حسرت 

کاش هیچوقت همچین غمی نبود😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
برگردم ب عقب انقد بابام و‌محکم‌بغل میگیرم همیشه از بوسیدن پاهاش خجالت میکشیدم دستش و‌میبوسیدم‌ولی پا ...

خدا رحمتش کنه 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسمومیخوندم میرفتم فردوسی مشهدوحقوق میخوندم تاوکیل شم

درکنارش گواهینامه وزبان

بینیمو شده باکارگری کردن عمل میکردم ودندوناارتدونسی آخه اون موقع ارزونتربود

اعتمادبه نفس وشجاعت می‌بردم بالا

ازکارهای بدم فقط غیبت ترک میکردم

به لباس اهمیت بیشتری میدادم 

مهاجرت پول میخاد 💔

من ارثمو ۱۹ سالگی که بهم رسید فروختم و رفتم و مستقل شدم حتی برا پول کرایه خونه به کسی رو ننداختم نگفتم بابا لازم دارم درس خوندم و دوجا هم کاررکردم

نامزدم برا بار اول که اومد خاستگاری قبول نکردم یکسالو نیم بعد دوباره اومد که دیگه قبول کردممم اگه عقب بر میگشتم همون بار اول قبولش میکردم 🙃

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌

من بیشتر تلاش میکردم دوست پیدا کنم و نگهشون دارم

با کسایی که اینترنتی دوست میشدم هم رابطه م رو تلفنی میکردم تا خجالتم بریزه و روابطم بیشتر بشه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
من ارثمو ۱۹ سالگی که بهم رسید فروختم و رفتم و مستقل شدم حتی برا پول کرایه خونه به کسی رو ننداخته نگف ...

واقعا آفرین داره این سخت کوشی 

نامزدم برا بار اول که اومد خاستگاری قبول نکردم یکسالو نیم بعد دوباره اومد که دیگه قبول کردممم اگه عق ...

مهم اینه ک رسیدی 🥰

من ارثمو ۱۹ سالگی که بهم رسید فروختم و رفتم و مستقل شدم حتی برا پول کرایه خونه به کسی رو ننداخته نگف ...

آفرین به تو❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
بدترین حسرت  کاش هیچوقت همچین غمی نبود😭

دقیقا...

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...