2777
2789
عنوان

فرداااا فوتبااالههههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 80 پست
ببازن چیزی ن با ما اضاف میشه ن کم میشه ببرن پولش میره تو جیب بازیکنا ن چیزی کم میشه ن اضاف پس بیخی

واا درسته چیزی بهمون نمیرسه ولی حداقل یه افتخار که برامون هس 

تو بالاخره توی این کشور زندگی میکنی اگه دوسشم نداشته باشی مال اینجایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه شمایی مطمئنی منم حسن میگه ایران میبره اما ازینکه عربا با پول همه رو بخرن میترسم 

نه از این فکرا نکنین

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

نه از این فکرا نکنین

الان شما ک گفتی خیلی امیدوار تر شدم خیلی دوست دارم قطر رو تو کشور خودش در حضور هواداراش ببریم   

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

ایشالا اگ ببره شیرینی بهت میدم

بهم چی میدی 😂😂

ایدیمو یادت نره ها من منتظرم

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

الان شما ک گفتی خیلی امیدوار تر شدم خیلی دوست دارم قطر رو تو کشور خودش در حضور هواداراش ببریم   ...

تاپیکمو نگه دار به حرفم رسیدی به افتخارم کف بزن😂