2777
2789
عنوان

بچهای کنکوری و ماماناشون🤞🏻📚

227 بازدید | 6 پست

سلام بچها💕 امیدوارم حالتون عالی باشه و پرقدرت در حال درس خوندن باشین

من فاطمه ام، دانشجوی ترم ۴ پزشکی...

در تایم آزادم، به کنکور هایی که نیاز به کمک دارن ولی توانش ندارن کمک میکنم..

پس اگه سوالی داری راجب شیوه مطالعه، درسات یا هرچیز دیگه و فک میکنی به کمک احتیاج داری، میتونی ازم بپرسی💫

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوبه که هنوز هستن کسانی که بدون چشم داشت درصدد کمک به دیگران هستن این مایه خوشحالی ماست 🥰💛

یه سوالی داشتم بنظرتون در چه صورتی خوبه که کلاس نکته و تست شرکت کنم و این کلاس ها رو به چه کسی توصیه میکنید

شما خودتون این کلاس ها رو میرفتید ؟

الان با توجه به اینکه عمومی ها دیگه تستی نیستن و تشریحی شدن نیاز هست که درسنامه برای دروس عمومی بخونم ؟

خواهش میکنم عزیزم💕

درکل عزیزم برای هر فیلمی، شما اگ حالا عادی میبینی، سعی کن عادت کنی و ۲× ببینی. و البته، تا واقعا نیاز نشه کلاس و فیلمی شرکت نکن.

نکته تست ها، من فقط ریاضی رو رفتم و تقریبا راضی بودم، اما عزیزم، این باز برای شما بستگی به خودت داره. 

یه درسی خیلی مسلطی، و میدونی مثلا استادش خوب و سطح بالا کار میکنه، پس میری میگی حالا از اونجا هم ۴ تا نکته یاد بگیرم. 

و باز یه درسی شما ضعف داری، و میدونی استادش طوری کار میکنه ک یکم بفهمی و جلو بیوفتی، پس باز میری.

درکل بنظر من، اگه قصد شرکت داری، دو سه درس بیشتر نشه، چون تو اون تایم کلاس، شما خودت میتونی حیلی تعداد بیشتری تست کار کنی با تحلیلش.

برای عمومی هم، بله تا حدی نیازه اما نه هر دفعه. شما دو سه بار ک مثلا در تایم های مختلف، درسنامه فلان کتاب تست رو بخونی، دیگه بار های بعدی واقعا نیازی نیست. و دیگه فقط برو تست و سوال حل کن.

صرفا خوندن یک درسنامه نمیتونه باعث بشه شما ب اون مبحث مسلط بشی. تا با سوالاتش روبرو نشی و به چالش کشیده نشی، تسلط و یادگیری درست اتفاق نمیوفته🌸💫

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕