2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا درمانش باید چیکار کنم

بستگی به شستشو هم داره که چجوری خودتو میشوری یا اینکه بعد از حموم حتما خودتو مشک می‌کنی چند روز شرت نپوش و بعد از دستشویی حتما از دستمال توالت استفاده کنی حل میشه

سلتم عزیزم من تاپیک شمارو دیدم راجب کرم یشم 

سفارش دادم 

بعد یه ده روزی زدمیهو پریشب صورتم دون دون قرمز ریز ریخت بیرون الان سه روزه نمیره 

دیدم شمام اینجوری شده بودید میخاستم ببینم چه کار کردید رف میشه بگید وحشت کردم خودم 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀
سلتم عزیزم من تاپیک شمارو دیدم راجب کرم یشم  سفارش دادم  بعد یه ده روزی زدمیهو پریشب صور ...

عزیزم راستش من به اون خانمه ک کرم گرفتم ازش گفتم همون موقع ک اینجوری شدم بهم گفت کرم و دیگ نزنم منم بعدش رفتم دکتر که دکتره بهم گفت حساسیت غذاییه و آمپول زدن حساسیتمم ک خب شد دو دفعه ی دیگ کرمارو گرفتمو دوباره زدم هیچ مشکلیم نداشت 

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)
عزیزم راستش من به اون خانمه ک کرم گرفتم ازش گفتم همون موقع ک اینجوری شدم بهم گفت کرم و دیگ نزنم منم ...

پوستتون روشن شد حالا واقعا؟ 

من دیگه کلا نزدم 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀
منم دکتر گف حساسیت غذاییه  ولی از خوده کسی ک خریدم پرسیدم گف چون کرم گرمه پوست برون ریزی داره ...

اره نباید ت دوران زدن کرم گرمی زیاد بخوری 

راستش من خیلی راضی بودم همه هم بهم میگن خیلی تغییر کردم 

همون شیافِ قدیمیم اون کاربریم بالا نمیاد:)