2777
2789
عنوان

نوزاد دوماه و نیمه

186 بازدید | 2 پست

تا هفته پیش نگران بودم روشکم که میزاشتم اصلا سرشو بالا نمیاورد الان گردنشو میگیره سرشو میاره بالا تازه یاد گرفته خودش غلط میزنه میره رو کمر بچه ها چقدر زود بزرگ میشن ذوق کردم😍😍

بعد۴۰روزمیشه کودک ولی یه روزای میادکه دلت برااین روزاتنگ میشه ودوس نداری بزرگ بشه سلامت باشه ایشاله

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بعد۴۰روزمیشه کودک ولی یه روزای میادکه دلت برااین روزاتنگ میشه ودوس نداری بزرگ بشه سلامت باشه ایشاله

سلامت باشی عزیزم،یه پسر ۹ ساله ام دارم نفهمیدم کی بزرگ شد عکسای بچگیشو میبینم دلم تنگ میشه برای این یکی پسرم دیگه از لحظه به لحظش لذت میبرم میدونم چشم به هم زدنی بزرگ میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.