2777
2789
عنوان

نامزدم به لباس نامزدیم گیر داده

14224 بازدید | 225 پست

خانوما خواهش میکنم بیاین کمک، خیلییی حالم بده

اول از همه بگم که من چند روز مونده به پریودیم و تو دوره پی‌ام‌اسم و احساس افسردگی شدید دارم و هورومونام بهم ریخته، در حدی که سر این دعوا به خودکشی فکر میکنم

سه روز دیگه مراسم نامزدیمه

من یه لباس کاملا سنگ دوزی با دست، تهیه کردمو. از دو هفته پیش بردم مزون و با کلی فکر کردن و همفکری با خیاط لباسمو پوشیده‌تر کردم، همین الانشم به نظر خودم زیبایی لباس از دست رفته و خودم خیلی ناراحتم

از پوشیدگی فقط آستینش کوتاهه و الان که لباسمو تحویل گرفتم برای نامزدم عکس فرستادم شروع کرد داد و بیداد و جر وبحث و فحش دادن که این چیه و چرا آستین نداره مامانم اینو ببینه دق مرگ میشه

بخدا خیلی ناراحتم، نمیدونم چیکار کنم، پارچه‌ی ساده نیست که برم بازارو بگردم بتونم بهش آستین بدم، همش سنگ دوزیه، دو روز مونده به جشن چیکار کنم آخه

این همه تغییرات دادم اصلا قدر ندونسته دنبال ایراد گرفتنه خیلی غمگینم 

لطفا کمکم کنین

حداقل بیاین عکسشو بذارم بگین چجوری آستین بدم که خیلی ضایع نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی من اگ بودم بهم میزدم!

این ادم احترام به سلیقه تورو بلد تیس هنوز بزار همون پسر مامانش بمونه ، هنوز زوده که شوهر شه!

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

عکس نمیخاد بگو برو ور دل همون مامانت ..................مواظب باش کسی خلاف نظرش کاری نکنه که ناراحت شه نامزدی هم بی نامزدی................فکر کردن چخبره ؟؟؟انگار برده آوردن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......