2777
2789

خیلی دلم گرفته 

چندماه تو تقدیم برای اولین تولدش رفتم پول قرض کردم تو سرما این ور انور رفتم با اینکه خیلی مریض بودم امروز هدیه خریدم گذاشتم برای فرداشب اون رستورانی ک غذاهاشو دوس داره سورپرایز کنم 

امشب پیام داده خودش تنهایی رفته اونجا بود نیاز به تنهایی داشته 💔

دلم گرفت درست مریض بودم ولی میتونست منم ببره 

از طرفی نیاز به تنهایی داشته میتونست جای دیگ بره 

چیکار کنم اون همه برنامه ریزیم خراب شد به روش بیارم ؟

یا شبشو خراب نکنم دلم گرفته واقعت

بمیرم برا دلت

مردا همینقدر گاو و بیشعورن

خودتو ناراحت نکن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معمولا آدما روز تولدشون حالشون خوب نیست 

منم خودم همینجورم 

تنهایی میزنم بیرون یه گلی میخرم غذایی میخورم برمیگردم خونه 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
چرا 😕

من خودم واقعا میشینم به این ۳۶۵ روزی که گذشت فکر میکنم که چی شد چیکار کردم الان باید چیکار  کنم 

حتی شاید یه چیز جدیدم تجربه کنم 

یه پلن کلی سالانه 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
من خودم واقعا میشینم به این ۳۶۵ روزی که گذشت فکر میکنم که چی شد چیکار کردم الان باید چیکار  کنم ...

به نظرم خودخواهی روز تولد و هرچی جشن آدم باید با اطرافیان جشن گرفت حالا چون مریض بودم یا هرچی تنهایی بره 

یا تنهایی جای بریم روز تولد و موفقیت جشنا

به نظرم خودخواهی روز تولد و هرچی جشن آدم باید با اطرافیان جشن گرفت حالا چون مریض بودم یا هرچی تنهایی ...

عزیزم شما الان آروم باش 

مریضم هستی خودتو اذیت نکن 

میتونی یه کوچولو بهش فضا بدی بعد راجبش صحبت کنی 

ولی خب خودخواهی نیست واقعا من خودم نمیخوام انرژی منفیم رو اون شب به کسی منتقل کنم 

من فقط نظرمو راجب شبای تولد گفتم عزیزم بیشتر از این دیگه نه میتونم نه میدونم که اظهار نظر کنم 

ایشالله خوشبخت باشی عزیزم💖