2777
2789

من پیش دکتر پوریوسف عمل کردم خیلی خوب شده 

کاراشون عالیه متخصص انواع جراحی زیبایی هستن فقط قبل از اینکه بری وقت بگیر چون مطبش کمی شلوغه. مراجع زیاد دارن
این پیج اینستاشون

آدرس مطب سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷
https://jarahezibaei.com/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگ اطلاع دارید میشه بگید هزینه بلفارو چقد شد؟

سلام عزیزم اگر جراحی بلفاروپلاستی نیاز دارید دکتر کریمی میشناسم کارشون عالیه کلینیک قلهک انجام میدن 

هزینه هم فکر کنم ۱۰تومن میگیرن الان 

خواستی بگو شمارشونو بدم

من دکتر علی علوری راد رو برای جراحی پلاستیک و بلفاروپلاستی میشناسم و خیلی از نمونه کارهاشونو دیدم اما توی شهر اصفهان هستند نمی دونم کجا مدنظرتون هست ولی نمونه کارهای جراحیشونو توی پیج شخصی خودشون میگذارند 

با تجربه‌ای که از جراحی بلفاروپلاستی با دکتر وهاب رضایی داشتم، باید بگم که ایشون دارای دانش عالی و مهارت فنی فوق‌العاده‌ای هستن. برای هر نوع از جراحی پلاستیک، دکتر رضایی پیشنهاد میکنم بهتون. 

سلام عزیزم اگر جراحی بلفاروپلاستی نیاز دارید دکتر کریمی میشناسم کارشون عالیه کلینیک قلهک انجام میدن ...

منم بلفاروپلاستی انجام دادم با لیزر و بدون بخیه انجام دادن خیلی خوب بود و چون من خیلی حساس بودم این موضوع خیلی برام مهم بود خلاصه دل و به دریا زدم رفتم کلینیک زیبایی خورشید  تهران ، شریعتی نبش خیابان میناساختمان پزشکان ، ط سوم واحد5  کلینیک خورشید
شمارشم 09103351178

من بلفاروپلاستی پیش دکتر قهرمانی انجام دادم و واقعاً از نتیجه راضی هستم. چشام خیلی بازتر و شاداب‌تر شده، دیگه اون پف زیر چشم‌ها رو ندارم و خیلی راحت‌تر به نظر میام. کارش واقعا عالیه، به همه دوستام معرفی می‌کنم

من در کلینیک RMC بلفاروپلاستی پلک بالا و پایین انجام دادم . از نتیجه پلک پایین خیلی ناراضی هستم و کل ...

چه جالب ، بنده عمل ترمیمی انجام دادم خیلی هم راضیم به نظرم اکانت فیک هستین چون هیچ پستی ازتون و فعالیتی نیست:))

زندگی زیباتر از چیزی است که فکر می کنیم