2777
2789
عنوان

کلاس کدوم شغل برای خانم بیشتر هست؟

427 بازدید | 28 پست

تو فامیل شوهرم هستن این دوتا خانم 

یکیش متخصص پوست ، فلوشیپ یچیزی هم داره یادم نمیاد

یکیش وکیل 

درآمد یکی هست به نظر میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردو

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

اشتغال برای خانم ها عالیه حالا هر شخص بسته به شرایط و میزان مهارت و تحصیلات

این میان اخلاق شایسته و معرفت کلامی  بیشتر از مدرک حائز

اهمیت و کلاس هست 

من در یکی از تاپیک هام هم نوشتم ادب و تعهد از باکلاس ترین ویژگی های یک فرد هستند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
به نظر خودشون به کلاس یا پرستیج شغل شون کاری ندارن ، اما رفتار مردم با پزشک محترم تر هست

سلام عزیزم ، میشه در مورد شغل پزشکی ژنتیک توضیح بدین ، شما الان جایی هم مشغول به کار هستین؟

وکیل برا خانوم فقط در ظاهر خوبه وگرنه شغل خوبی نیست برا خانم ...دادگاه خیلی محیط بدی داره همش دعوا ن ...

عزیزم من وکیلم اینجوری‌ام نیست😊❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

چه خوب که شما جز اقلیتهای شغلتون هستین و راضی...احتمالا خودتون کاراتون رو محدود کردین به موارد خاصی ...

اتفاقا من حیطه‌ی کاری خودم و همسرم کیفریه

در مورد استرس شغلی صحبت نکردم 

بله استرس شغلی بسیار بالاست

در مورد این که گفتید محیطش برای «خانم ها» خیلی مناسب نیست صحبت کردم که به نظرم حرف درستی نیست.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…