2777
2789

چکار کنم تا عید ۱۰ کیلو که عالی میشه حالا نشده کیلو کم کنم تروخدا پیشنهاد که شدنیه بدید ۷۰ کیلوم 

نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حذف ناهار هر روز حمام رفتن لاغر میکنه یک روز در میان رفتن چاق بعد غذادراز نکش داروی بلغم زدا بخور ۲ هفته یکبار سنای مکی با گل محمدی مصرف کن حتما با گل محمدی باشه برای اینکه روده ات تنبل نشه اینها راهکار طب اسلامی خودم برای چاق شدن نتیجه گرفتم خیلی لاغر بودم

من که ناامید شدم  البته قرصهای افسردگی من و چاق کردن. و نمی تونمم بذارم کنار 🥺

به راحتی میتونی فقط اراده کن از خونه بیا بیرون برو پیاده روی سریع یا باشگاه اینا خیلی روحیه رو تقویت میکنه

چند روز پیش یه مقاله خوندم نوشته بود پیادروی در روز از بین برنده افسردگی هست چون نور خورشید انرژی های منفی رو از آدم دور میکنه

به راحتی میتونی فقط اراده کن از خونه بیا بیرون برو پیاده روی سریع یا باشگاه اینا خیلی روحیه رو تقویت ...

بله برنامه باشگاه دارم ، قبلاً سرکار میرفتم وقت نداشتم ولی الان بیکارم میرم حتماً 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

نه دیگه شدنی باشه نمیشه که همش گیاه خورد من به ۵. کیلو هم قانعم

آره دید اولیه همینه ولی اگر واقعا دوست داری برو تو پیج گیاهخواری و ببین روزانه فقط چند مدل غذا آموزش میدن

اقوام ما دو نفر گیاهخوارشدن اول حدود 23کیلو کم کردن الان که اوصولش رو بهتر رعایت میکنن دیگه و نشون نابت شده

یکی شون انواع بیماری ها داشت و روزانه بیش از 30مدل قرص و دارو داشت که اکثرا خارجی بودن و خیلی گرون الان میگه دریغ از یه قرص البته نزدیک به دوسال هست که گیاهخوارن

من قبلا رژیم گرفتم ۲۵ کیلو کم کردم ولی موهام به شدت ریخت

رژیم خاصیم نبود فقط خیلی کم میخوردم از ۸۵ کیلو به ۶۳ رسیدم الان باز احساس چاقی میکنم شدم ۷۰ 

نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست😊