در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون رفت گفت تیارا پفک میخوره سر کلاس بهم بی احترامی کرد
بعد منم ی سری حرفارو زدم
خودم حس بدی دارم
در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
اون رفت گفت تیارا پفک میخوره سر کلاس بهم بی احترامی کرد بعد منم ی سری حرفارو زدم خودم حس بدی ...
الان که مقصر خودت شدی 😂😂😂 سرکلاس کی پفک میخوره
فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
متاسفانه معلما بچه ها رو تو این سن درک نمیکنن و الکی گیر میدن ولی بازم چون دبیرته و احتمالا باهات لج بیفته و نمره هات رو خراب کنه و مستمر خردادت رو کم بدع برو ازش عذرخواهی کنم ولی حق بجانب