2777
2789

سلام 

چندماهه اقدامید؟  این ماه چ علائمی دارید؟   چند روز ب موعدتون مونده یا از موعدتون گذشته؟ کیا نتیحه مثبت گرفتن؟ 

من خودم چندماهه اقدامم و هیچ مشکلی ندارم الان ۲و۳روز دیگه موعدمه 

زیر دلم خیلی خفیف تیر میکشه و ول میکنه 

سینه چپم همش گزگز میکنه و درد داره 

همش منتظرم روزا رد بشن و خیلی میترسم باردار نباشم

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرماه کلی علایم داشتم که بعدش پریود میشدم میفهمیدم علایم بارداری نیست.ماهی که باردار شدم تنها فرق ...

منم همش اینجوریم🥲 چند روز بعد موعدت فهمیدی ؟ 

خوشبحالت خدا نگهش داره برات

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

واسه منم تیر میکشید.و سینم دو روزه درد میکنه.و تند تند نفس میکشم دلیلشو نمیدونم دقیقا سه روزی میشه.ولی خب فعلا که منفی بود!آز خون ندادم هنوز نمیدونم چیکارکنم؟

منم مثل شمام موعدم۲۵.هفته دیگه😔منتظرم.ازبس استرس کشیدم دیگه امروز بی بی زدم منفی بودش

منم پریروز زدم منفی بود ولی ی هفته قبل موعد خیلی زوده برای بی بی چک باید حداقل ۱و۲روز از موعدت بگذره 

منم بخدا ی لحظه از فکرم خارج نمیشه همش میگم این ماه هم پریود میشم🥲

منم پریروز زدم منفی بود ولی ی هفته قبل موعد خیلی زوده برای بی بی چک باید حداقل ۱و۲روز از موعدت بگذره ...

همدردیم😔لحظه ای نمیره از یادم.بخوامم نمیتونم مغزم بازم یادآوریش میکنه

واسه منم تیر میکشید.و سینم دو روزه درد میکنه.و تند تند نفس میکشم دلیلشو نمیدونم دقیقا سه روزی میشه.و ...

منم اینجوریم من خیلی درد میکنه سینم الان بهتر شده 

۸م علائم تخمک گذاری داشتم و اقدام کردم الان ۹ روز میشه میگن ۱۴ روز بعد تخمک گذاری نشون میده یعنی باید بزارم بشه ۲۲م و۲۳م بی بی چک بزنم

منم پریروز زدم منفی بود ولی ی هفته قبل موعد خیلی زوده برای بی بی چک باید حداقل ۱و۲روز از موعدت بگذره ...

الان سینه درد رو کجای دلم بذارم!داره هی بدتر میشه انگار.پریود بشم اینسری دیگه دنبالش نمیرم

منم اینجوریم من خیلی درد میکنه سینم الان بهتر شده  ۸م علائم تخمک گذاری داشتم و اقدام کردم الان ...

تخمک گذاری من ۴ و۵ بهمن بود اقدامم همون موقع بود چون سونو دادم.ولی بی بی که منفی بود امروز!موعدم۲۵هست.۲۶برم آز نشون میده؟یا۳۰برم؟

همدردیم😔لحظه ای نمیره از یادم.بخوامم نمیتونم مغزم بازم یادآوریش میکنه

اره من دیگه اینقد نی نی سایت تاپیک میخونم دیوونه شدم 

امروز یکی از دانش آموزام گفت خانم میخوام ی چیزی بگم روم نمیشه بعد کشوندم ی گوشه گفت فکر کنم بارداری ماشالله 

نمیدونی چقد ذوق کردم گفتم خدایا از دهن این بچه معصوم بشنو🥲

🥺😭انشالله که مامان بشی عزیزم.بچه اولته؟

آره برای همین اینقد استرس دارم دوس دارم تجربه کنم ۶و۷ماهه اقدام میکنم ولی نمیشه 

شما چی؟ 

تخمک گذاری من ۴ و۵ بهمن بود اقدامم همون موقع بود چون سونو دادم.ولی بی بی که منفی بود امروز!موعدم۲۵هس ...

اره نشون میده قبلش بی بی بزن بعد برو آزمایش 

یعنی تخمک گذاریت زود اتفاق افتاده درسته؟ بعدش دیگه اقدام نکردی ؟ 

من هی بعد از پریودم یک شب در میان اقدام کردم تا چند روز بعد تخمک گذاری چون این روزا احتمالش بالاست

آره برای همین اینقد استرس دارم دوس دارم تجربه کنم ۶و۷ماهه اقدام میکنم ولی نمیشه  شما چی؟

من بعد4سال اقدام باردارشدم.دختر دارم الان5سالشه.مشکلم تنبلی تخمدان بود.که دیگه بعد زایمان ندارم خداروشکر.ولی بازم بعد5سال هنوز باردار نشدم.اقدامم واسه دومیه.چون دخترم بشدت عاشق بچه هاست.و الان تنهاست هی به زبان میاره میگه من داداش میخوام!وگرنه که یه دونه فرشته دارم.بعد4سال سختی کشیدن...خدا از این فرشته ها نصیبت کنه مخصوصا دختر 😍