2777
2789

اینکه پس از افسردیگی ک تمام شد الان دیکه حتی حال ندارم فکر کنم ب هیچی فکر نمیکنم به اتفاقایی ک میفته حتی اگه بدترین هم باشه دیگه کار باهاش ندارم و دیگه با هیچ خبری هیجان زده نمیشم و انگار گم شدم تو ی جای شلوغ طوری ک دیگه من دارم گریه میکنم ولی هیچکس نمیگرده ک پیدام کنه 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
هنوز کودک درونتون داره اذیت میشه باید مراقبش باشید خیلییییی احتیاج ب توجه ب خودتون دارید

چطوری چیکار باید بکنم

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری چیکار باید بکنم

مانیز ب توجه داریم وبهترین نوعش ارتباط صمیمی باخودمون و کودک درونمونه و چیزی که تقویتش میکنه خودشناسی هست و مقدمه اش ارتباط قوی باخدا.زیاد برید توی پارک به درختا دست بزنید به نعمت های خدا خیلی دقیق نگاه کنید سپاس گزاری کنید تنفس عمیق براتون خوبه حتی ۱خوراکی که دلتون میخواد برای کودک درونتون بگیرید باهاش دوست باشید تکنیک هایی هست که اگر مشاوره برید حتما بهتون میگن تمرین کنید به مرور عالی میشید🙂🤲

مانیز ب توجه داریم وبهترین نوعش ارتباط صمیمی باخودمون و کودک درونمونه و چیزی که تقویتش میکنه خودشناس ...

این ک هروز خوراکی مورد علاقمو میخورم وقتی تنفس عمیق هم ک همیشه دارم و تو خونمون پر گله .

ببینید حالم خوبه میخندم با دوستام و خوش گذرونی هم میکنم ودو ماهیی هس ک از افسردگی بیرون اومدم الان طوری شدم ک حتی حال ندارم ب مشکلاتم فکر کنم و ب نظرم خوبه ولی ی طوریم فکر میکنم همچی غیر واقعی وقتی ی تصویر غم انگیز یا نوشته میبینم یا ی اتفاقی برام میفته میخندم نمیدونم چرا ولی دلم ی طوریه انگار توش خالیه انگار گم شدم و کسیم دنبالم نمیگرده میشه بگید مشکلم چیه

این ک هروز خوراکی مورد علاقمو میخورم وقتی تنفس عمیق هم ک همیشه دارم و تو خونمون پر گله . ببینید حال ...

گفتم خدمتتون خود شناسی.تفریحات زودگذر حال رو خوب نمیکنه .افرادی که دور ادم هستند روی ادم اثر دارند انتخاب همراه مهمه.جلسات مشاوره برید تا این بهت زدگی اتون رفع شه