چقدر خوشحالم که هم وطنان همشون روزگار خوش دارن ایشالا خدا دست منو خانوادم رو بگیره و روزگار برامون محیا بسازه اول با خواندن تاپیکا ناراحت شدم که من چه دغدقه هایی دارم دیگران چه من حتی شمالم میرم ده سال یکبار شام نمیخوریم نهار نمیخوریم فقط هوای شمال و میخوریم دوروزه میایم این مسافرتمونه،😁😁😁😁مسخرم نکنیدا خوب خدا نخواسته پولدار باشیم چه کنم خوب وسایل خونه همون قدیمی هاس
حالا بدبختم؟نه بابا ادم یه پولی داشته باشه محتاج کسی نباشه و دلش خوش باشه
اگر تاپیک زدم ...و اومدی تو تاپیکم درباره یچیز دیگه سوال پرسیدی یا اول گفتی با اجازه اسی یا ببخشید اسی و بجای اینکه خودت تاپیک بزنی موضوعتو تو تاپیک من گفتی من دیگه مسئول رفتارم با تو نیستم و بدترین رفتارو باهات میکنم ...فهمیدی؟؟پس عمرن و هرگز و هیچوقت این کارو تو تاپیکام نکن دوس ندارم این کاربریمم مث قبلیا از دست بدم
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨
منم جنوبم ،خانوادم خداروشکر دارن ،اما با اختلاف فقیر ترین فرد فامیلم شوهرم درآمدش کمه خونه نداریم ماشین هم نداریم اما خدا بزرگه خداروشکررایگان از هوای قشم و جنوب استفاده می کنم منطقه توریستی وگردشگری خدایا شکرت