2777
2789
عنوان

عمل لازک چشم. برداشتن عینک

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 33 پست

سلام، اگه منظورتون از تار، دیدی هست که بالا و پایین میشه، یا قدرت دیدی که با عینک داشتید رو ندارید، آره خوب میشه، من اسفند ۱۴۰۰ عمل کردم، و تا همین‌ چند ماه پیش احساس میکردم دیدم کامل نیست، ولی الان عادی شدم، نمیشه یه متخصص بری ببینه که وضعت چطوریه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام، اگه منظورتون از تار، دیدی هست که بالا و پایین میشه، یا قدرت دیدی که با عینک داشتید رو ندارید، ...

دقیقا بعضی موقعه ها دیدم عالی میشه بعضی موقعه ها تار.

تهران عمل کردم هوا هم سرده نمیتونم راحت بیام نشون بدم 

۲ هفته دیگه میرم پیشش ولی خوب میدونم مخاد بگه تا ۶ ماه طبیعیه😂

دقیقا بعضی موقعه ها دیدم عالی میشه بعضی موقعه ها تار. تهران عمل کردم هوا هم سرده نمیتونم راحت بیام ...

پس طبیعیه، اگه غیر این بالاو پایینی دید، مشکل دیگه ای ندارید، انشاالله که چیزی نیست.

نه درد یا سوزشی ندارم فقط تاریه

بنظرم به مرور حل شه، چون من رفتم متخصص تو شهر خودمون چون تهران عمل کردم، ولی از یه شهر جنوبی ام، بعد متخصص شهر خودمون گفت که چشمت خوب عمل شده و مشکلی از لحاظ پزشکی نداره نگران نباش.

پس طبیعیه، اگه غیر این بالاو پایینی دید، مشکل دیگه ای ندارید، انشاالله که چیزی نیست.

سلام. شما کجا عمل کردید؟ دیدتون کامل شده؟ خشکی چشم چی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
سلام. شما کجا عمل کردید؟ دیدتون کامل شده؟ خشکی چشم چی؟

تهران، فک کنم بیمارستان نور بودد، دکتر ترابی.... الان اره بنظرم کامله ولی شغلم اینه که باسیستم‌کار میکنم، خشکی چشم‌زیاد ندارم.... در حدی نیست که نیاز زیادی به اشک مصنوعی داشته باشه....

تهران، فک کنم بیمارستان نور بودد، دکتر ترابی.... الان اره بنظرم کامله ولی شغلم اینه که باسیستم‌کار م ...

ممنونم.‌منم‌میخوام عمل کنم از خشکی چشم میترسیدم. چون همین الانشم یه کم چشمام خشکه

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

عمل prk چشم انجام دادم 

۵ماه گذشته ولی هیچ خیری ندیدم از این عمل خیلی پشیمونم کاشکی هیچ وقت عمل نمیکردم دیدم تاره مخصوصا شبا افتضاح چشم چپم هم بیشتر تاره یعنی تو این مدت هیچ احساس خوبی ندارم دیدم تاره حتی نمیشه باز عینک بزنم😔

حتی مردم از سوزش و درد چشم اشک مصنوعی هم فایده نداره

۱۰۰تا دکتر هم رفتم میگه مشکلی نداری 

عمل prk چشم انجام دادم  ۵ماه گذشته ولی هیچ خیری ندیدم از این عمل خیلی پشیمونم کاشکی هیچ وقت عم ...

من پشیمون نیستم.

ولی هنوز ثابت نشده نمره چشمم یهو تار میشه.

الانم خشکی چشم دارم.

حقیقتاش گوشی زیاد استفاده میکنم.

در چه حد تاره چشمات؟

من پشیمون نیستم. ولی هنوز ثابت نشده نمره چشمم یهو تار میشه. الانم خشکی چشم دارم. حقیقتاش گوشی زیا ...

در حد مثلا یکم دور با چشم راست پلاک ماشین میبینم ولی چشم چپ محو میشه پلاک کلا چشم چپم درست نشد نوشته تلویزیون و غیره همینطور