2777
2789
عنوان

فیبروم دارم بزرگه احتمال داره با دارو خوب بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 22 پست
اطلاعاتی ندارم ولی فک کنم بخاطرهمون فیبروم زده بزرگترازحدطبیعی به دکترت نشون بده انشاالله چیزمهمی نی ...

منتظر جواب ازمایشمم مرسی  گلم ممنونم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
گلم میشه گزارش سونوی منو بخونی؟

خوندم عزیزم . من دقیقا با این ابعاد فیبروم باردار شدم سر دخترم و خب بارداری سختی داشتم و فیبروم هی بزرگتر شد . ترسیدم عمل کنم چون بچه دوم میخواستم . و دومی رو باردار شدم و موقع زایمان فیبروم شده بود ۲۶سانت در ۱۸سانت. دیگه وقتی بچه دوم شد نه ماهش رفتم و عمل کردم و در اوردمش . عملش سخت بود اما رحمم حفظ شد چون دکترم پروفسور بود . خلاصه که من سالها تحت نظر خیر اندیش بودم و حتی یه سانت از این فیبروم کم نشد و آخر با عمل در اوردمش. اما خب توده بی خطری هست و اگه ظاهری برای من مشکل ایجاد نمی‌کرد اصلا در نمی اوردمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم عزیزم . من دقیقا با این ابعاد فیبروم باردار شدم سر دخترم و خب بارداری سختی داشتم و فیبروم هی ب ...

مرسی گلم

من بیشتر بحث نازاییش نگرانم کرده و چون دارو مصرف میکردم و قطع کردم (روکین میخوردم) الان با دارو میتونم درمانش کنم ؟ 

هرچند روکین هم بی فایده شده واسم چون بدنم عادت کرده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷
مرسی گلم من بیشتر بحث نازاییش نگرانم کرده و چون دارو مصرف میکردم و قطع کردم (روکین میخوردم) الان با ...

والله من نازایی نداشتم این دارو رو نمی‌شناسم . اگه تهرانی برو پیش دکتر حنطوش زاده . پروفسوره 

والله من نازایی نداشتم این دارو رو نمی‌شناسم . اگه تهرانی برو پیش دکتر حنطوش زاده . پروفسوره 

مرسی عزیزدلم 

عزیزم میشه اسم کامله دکتر بگین؟یکی از دوستام اینجوری شده گفته احتمال اینکه دربیارن هست رحمو

سلام خوبین ، اصلا به هیچ عنوان از عمل فیبروم نترسین ، من دختر 22 ساله و مجرد هستم ، به طور اتفاقی بدون هیچ علائمی فهمیدم فیبروم 20 سانتی از نوع اینترامورال داخل رحمم دارم ، جوری که پیش چندتا پزشک رفتم گفتن رحمتو باید در بیاری ، عزیزم اگه تهران هستین پیش دکتر فرح فرزانه وقت بگیرید برید ، ماه هستن به معنای واقعی ، جوری عمل کردن نه تنها رحم ، تخمدان ها و لوله فالوپ و همه چی حفظ شد ، دوران نقاهت هر کس بستگی به بدنش داره من خودم بعد دو هفته الان سرپا شدم ولی چیزی نیست که بترسین ، در بیارین خیال خودتون راحت میشه