2777
2789
عنوان

سیگار تو پریودی

593 بازدید | 18 پست

سیگارمو سنگین تر کرده بودم و یه دو هفته ای کمتر میکشیدم الان بخاطر پریودی مصرفم دوباره زیاد شده  چیکار کنم کمتر بکشم؟ اصلا نمیتونم تحمل کنم

ویپ بگیر ضررش کمتره یواش یواش ترک کن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کمش کرده بودم ولی دوباره زیاد شد😭

خب همون ویپ بکش. طعمای بدون نیکوتین یا نیکوتین 3 تا 6 بگیر 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

ببخشید اسی ولی اصصصصصلا از خانومای سیگاری خوشم نمیاد حس بد بهشون دارم.....شما هم نکش اخه چیه ریه هات داغون میشه...

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
اصلا حس سیگارو نمیده هم اونو میکشی هم سیگارو بدتره

گل بکش 😅😂😂 باید کم کم ترکش کنی وبم هم کمک بگیری و سیگار برگ هم میتونی استفاده کنی و کم کم ترک کامل کنی 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
ببخشید اسی ولی اصصصصصلا از خانومای سیگاری خوشم نمیاد حس بد بهشون دارم.....شما هم نکش اخه چیه ریه هات ...

در این که سیگار خیلی ضرر داره و آدمو داغون میکنه شکی نیست خودمم الان خیلی داغون شدم ولی یه دختر سیگاری فقط یه آدمه که سیگار میکشه و بخاطر یه اشتباه سیگاری شده خودمم دنبال اینم ترک کنم 

پاد دارم منتهی یه مدت هردوشو میکشیدم دارم به مرور کم میکنم تابستون ترک کنم 

پاد رو استفاده کن بوی بد هم نداره هزار برابر ضررش کمتره. شاید از پاد خوشت نمیاد چون نیکوتینش کمه حس سیگارو نمیده

در این که سیگار خیلی ضرر داره و آدمو داغون میکنه شکی نیست خودمم الان خیلی داغون شدم ولی یه دختر سیگا ...

بله همینطوره

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
گل بکش 😅😂😂 باید کم کم ترکش کنی وبم هم کمک بگیری و سیگار برگ هم میتونی استفاده کنی و کم کم ترک کام ...

دارم با یه شیب ملایم کمش میکنم تا تابستون ترک کنم کلا  نمیخوام چیز دیگه استفاده کنم که تو دام اون بیفتم 

دارم با یه شیب ملایم کمش میکنم تا تابستون ترک کنم کلا  نمیخوام چیز دیگه استفاده کنم که تو دام ا ...

خوب کاری میکنی ایشالا موفق باشی

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹