2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشونو برن مهد ؟

129 بازدید | 15 پست

پسرم 4سال و نیمشه   خیلی شیطونه و همش میخواد تلوزیون ببینه .. همش تنهاس   میخوام ببرمش مهد   با هم سن و سالاش باشه .. بازی کنه .. چیزی یاد بگیره   کیا بردن ؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میبرم.ببرش ولی هر موقع دوست نداشت نبرش.پسر من بعضی روزا میگه نمیخوام برم منم سخت نمیگیرم که زده شه.

ولی در کل خوبه باهاشون دست ورزی و اینکارا کار میکنن برای ذهنشونو تمرکزشون خیلی خوبه

دختر من همسن پسرته میره مهد خیلی خوبه شعریادگرفته اخلاقش بهترشده چون من خیلی براش وقت نمیذاشتم 

واقعا 

پس خیلی خوبه چون پسر منم خیلی بداخلاقه همش سرش تو گوشی یا تلوزیونه 

چیزی هم یاد میدن ؟؟ 

دوتا سوره قران یاد گرفتن.یکی دو تا شعر.تا ۷ رو یاد گرفتن بنویسن.

خیلیم با خمیر بازی و مقوا و قیچی کار میکنن.دو سه تام‌کتاب دارن که مثلا سمت راستیه رو رنگ کن و...از این چیزا باهاشون کار میشه

دوتا سوره قران یاد گرفتن.یکی دو تا شعر.تا ۷ رو یاد گرفتن بنویسن. خیلیم با خمیر بازی و مقوا و قیچی ک ...

خیلی خوبه پس 

هیچ کدوم از این چیزا رو من تاحالا بهش یاد ندادم 

هفته ای چند بار میبریش ؟ ماهی چنده ؟

راضی هستی ؟؟ هفته چند باره معمولا ؟

خیلی 

الآن هم مرتب برای دخترم برنامه ریزی می کنم

چون محیط های فامیلی را دوست ندارم

مهد کودک واقعا آموزش هاشون روی اصول است.

هر روز می بردم

ولی هر وقت خسته بود و دلش نمی خواست نمی بردم

توی مهد حتی اگه می خوابید یا کارتون می دید بهتر از خونه بود

با بچه ها بود

تولد می گرفتن

اردو می رفتن

می بردنشون خونه ی بازی

ژیمناستیک را کامل یاد دادن

نقاشی و زبان 

چرا خونه آدم بچه را نگه داره؟