2777
2789
بگو عزیزم 

ببخشید شما خودتون مشاور هستین یا مربی پرورشی

ازمون استخدامی اومده میخاستم بدونم کدوم یکی شرایط کاریش بهتره اونو ثبتنام کنم

من و دخترم نیلای .....وقتی دخترم را دارم دنیا برای من است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین مشاوره تحصیلی سابقه کارش بالاست ۰۹۳۰۵۶۰۳۸۲۴

عزیزم شرایط کاری مشاوره رو میخاستم با مربی پرورشی-ازمون استخدامی اومده برا اون

یه سوال منکه رشته ام روانشناسی صنعتی بود میتونستم روانشناسی رو ثبت نام کنم باحتما گرایش خودم

عزیزم اگهگرایش ننوشته میتونی ثبتنام کنی اگرم گرایشت رو مشخصا نوشته بازم میتونی-تا ۲۴ بهمن فرصت داری برا این ثبتنام جدید کع اموده...موفق باشی

عزیزم اگهگرایش ننوشته میتونی ثبتنام کنی اگرم گرایشت رو مشخصا نوشته بازم میتونی-تا ۲۴ بهمن فرصت داری ...

اونو دیگه انگیزه ندارم برای آموزگاری ظرفیت خیلی بالا بود خدا لعنتشون کنه اینهمه تو کانالا پرسیدم هیچکس جواب نداد هیچکس حتی خواهش کردم

اونو دیگه انگیزه ندارم برای آموزگاری ظرفیت خیلی بالا بود خدا لعنتشون کنه اینهمه تو کانالا پرسیدم هیچ ...

خب عزیزم دفترچه رو مطالعه میکردی دقیق نوشته دیگه

اموزگاری شرایط کاریش و حتی الان تو مصاحبه و پذیرشش با وجود ظرفیت بالا خیلیییی سخته-بنظرم پرورشی رو حتما شرکت کن هر کدوم که به گرایشت خورد شرکت کن پشیمون میشیاااا از من گفتن بود