2777
2789
عنوان

بی محلی خونواده شوهر

185 بازدید | 20 پست

بچه ها دیگه خسته شدم گاهی میگم واقعا طلاق بگیرم راحت شم شوهرم خوبه ها اما درجواب گوه خوریا خونوادش هیچی نمیگه رفتن مسافرت برای من لباس دست دوم گرفتن شوهرم پولشو داده اینا به اسم خودشون زدن ازهمون اول چون انتخاب اینا نبودم دقم دادن الانم اومدن هی میگن اومدیم پسرمونو بببنیم یا حتی سلامم نکردن بهم هی چپ و چپ نگاه میکنن من اوایل خیلی خوب بودم باهاشون ولی دیدم هی بدی میکنن یکی دیگه رو میخان بگیرن برا شوهرم ولی شوهر مهربون من اینا حالیش نیست اصلا به منظور نمیگیره اینارو دیگه واقعا خسته شدم حالم ازشون بهم میخوره دلم میخا بمیرم احساس کم بودن بهم دست میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم شوهرته توهم اونارو به چپت بگیر

شوهرمم وقتی مثل خودشون باهاشون رفتار میکنم میگه چرا اینجوری رفتار کردی یه لباس چند دست پوش برام خریدن که کل پارچش پرز پرز شده منم فقط گفتم ممنون شوهرم میگه چرا فقط گفتی ممنون

شوهرمم وقتی مثل خودشون باهاشون رفتار میکنم میگه چرا اینجوری رفتار کردی یه لباس چند دست پوش برام خرید ...

وای دقیقا شوهر من اینا شوهر نیستن سوهان روحن

عرض سلام و  مرام محبوبه خانم جان

مهم نباشه برات. به عنوان چن تا فرد بیشعور بپذیرشون

اخه واقعا اذیت میشم یعنی چی اینکاراشون خودشونم دختر دارن ایشالا هزار برار کاراشون گیر دخترشون بیاد حالا چه خوب باشه کارشون چه بد

دقیقا شوهر منم همینه هر بی احترامی که خونوادش بهم کنن میگه نه بی منظوره،در صورتی که خودش میدونه از ع ...

به خداااا ماحق نداریم کوچک ترین بی احترامی بکنیم ولی بقیه هر بی احترامی دلشون بخواد میتونن به ما بکنن

اخه واقعا اذیت میشم یعنی چی اینکاراشون خودشونم دختر دارن ایشالا هزار برار کاراشون گیر دخترشون بیاد ح ...

منم همیشه در حق خونواده شوهرم همین دعا رو میکنم

اوهوم‌حق دادی هر چقد ناراحت باشی. تو خوب و مودب باش بزار به خودشون بیان

والا هرچی متانت به خرج میدم فکر میکنن حق بااوناس هار تر میشن روز به روز گندشون بیشتر درمیاد

به خداااا ماحق نداریم کوچک ترین بی احترامی بکنیم ولی بقیه هر بی احترامی دلشون بخواد میتونن به ما بکن ...

آره واقعا جوریه که دختر خواهر شوهرم که ۱۳ سالشه وقتی منو میبینه یه سلام نمیکنه بعد مث مامانش چپ چپ نگاه میکنه امیدوار این روز شهادت هستم که یه بخت بد گیرش بیاد که حال منو بفهمن