2777
2789
عنوان

یچی بگید خسته ام دیگ

49 بازدید | 7 پست

دیگ خسته شدم واقعا دلم مردن میخواد شوهرمو دوست ندارم از اول نداشتم و ب اجبار بود سر هرچی گیر میده ی ساپورت بپوشی زیر شلوارت برا باشگاه داستان می‌کنه قهر می‌کنه آرایش کنی ک هیچی داستانه همش غر لباس باید طبق میلش باشه سرکارم نمیزاره برم متنفرم ازش اصلا حالم کنارش بد میشه اصلا نمیتونم کنارش بخوابم  خودمو کنترل میکنم کلی خسیسه و اینکه براره بری بیرون برا خودت بگردی و اینا نمیزاره کارش با باباش و داداشش شریکه هرچی کار کرده سرمایه کرده داداشش داره استفاده می‌بره ی پسر پنج ساله دارم فقط دارم بخاطر اون زندگی میکنم چون شرایط بردنشو ندارم چندبار اومدم خونه بابام بخوام جدا بشم بخاطر بچه برگشتم ولی دیگ خسته ام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه رو ببری هم این مجبوره خرجی نفقه اشو بده ، برای بچه ات روشن کن که باید تورو انتخاب کنه همین بعد ...

بچه رو هم بده بعد هفت سال میاد میبرش بعدم  خونوادم نمیزارن بچه ببرم

بچه بزرگ بشه خودش میاد پیش تو ، آخر هفته ها هم باید بیاره ببینیش تو خانواده اش کودک آزا،ری که نیست؟ ...

نه ولی بس همه میگن زن بابا میاد و اینا همش فکرم درگیره عذاب وجدان میگیرم