2777
2789
عنوان

لطفا همهههههه راهنمایییییی کنننن

264 بازدید | 28 پست

بچه ها من میخوام یه زندگی جدید شروع کنم و کل ادمای سمی و اونایی که آزارم دادند و از زندگیم به طور کامل حذف کنم.

میخوام از قدم های کوچیک شروع کنم تا الی اخر .

منتها من میخوام پیج اینستامو پاک کنم یدونه جدیدشو بسازم ، و البته بدون ادمای سمی و ازارگر . ولی میترسم فامیلو فالو نکنم ، در اینده مثلا ازدواج اینا بکنم عروسیم نیان . یا دوستان دانشگاهمو فالو نکنم ، بعدا تو دانشگاه چشم تو چشم میشیم .

چیکار کنم بچه ها . والاه دلم واسه خودم و زندگیم میسوزه . چه روزهایی که از همین ادما ضربه خوردم و اشک ریختم . چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهشون بی تفاوت باش کم کم حذف کن تغیر ناگهانی نده

چجوری عزیزم . 

مثلا فامیلو من سالی چنبار میبینم فقط . ولی با اون چنبارم خون به جیگرم میکنن . یا همین دوستای مکار . 

ببین به نظرم اول از فن بیان کمک بگیر بعد برو سراغ یه کاری که سرت خیلی گرم بشه یعنی تو خونه نمونی که ...

میدونی عزیزم من اصلا بی جواب نمیزارم حرفاشونو که . ولی خسته شدم از جنگیدن . هی باید صبح تا شب بجنگم با این ادما . در حالیکه دورم کلی دختر با شخصیت و مودب هست . میخوام دکمه همشونو بزنم

چراوقتی یکیوحذوکردی بایدحتماتوعروسیت باشه ؟اینستاروکلاحذوکن یه جدیدنصب کنکه اسم واقعیت روش نباشه به همه بگواینستانداری من که فقط باباموفالودارم پیجمم قفله تمام

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

هر دو پیجو داشته باش یادت نره زیاد دیگرانو پررنگ نکن. هرکاری بخوای بکنی تنها مسئلت اینه که بقیه ...

اون پیجو که حذف میکنم.

پیج جدید میزنم چون میخوام زندگی جدید شروع کنم .

ولی با ادمای جدید . نمیخوام اون ازارگرا رو ببینم .

اسمشون میاد رفتاراشون یادم میوفته . میخام حذف شن از زندگیم .

ولی از طرفیم میگم بزار اتفاقا بمونن تو پیجم بسوزن 😐

میدونی عزیزم من اصلا بی جواب نمیزارم حرفاشونو که . ولی خسته شدم از جنگیدن . هی باید صبح تا شب بجنگم ...

نه نه اصلا برای صحبت با فامیل و این ادمای سطح پایین نمیگم!!!
به نظرم ما یه سری موجودات اجتماعی هستیم که باید به صورت اجتماعی زندگی کنیم
جالا که چهارتا به درد نخور کم می کنیم؛ بهتره دوتا سالم اضافه بشه دیگه

چراوقتی یکیوحذوکردی بایدحتماتوعروسیت باشه ؟اینستاروکلاحذوکن یه جدیدنصب کنکه اسم واقعیت روش نباشه به ...

خب عشقم عروسی تنهایی نمیشه که 🥲🥲🥲

خب عشقم عروسی تنهایی نمیشه که 🥲🥲🥲

راه دوم که گفتم روانجام بده پیج جدیدباآدمای جدید

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

نمیشه باهاشون قطع کنی و انتظار داشته باشی عروسیت بیان  میتونی با همه قطع کنی اگه با تنهایی مشک ...

من از بچگیم تنهام .

هر کی سر راهم اومده به جز چن نفر همشون موجب ازارم بودن .

چون همیشه چیزایی که میخاستنو من داشتم 

من پارسال این کارو کردم 

اینستامو پاک کردم یکی دیگ نصب کردم گفتم ندارم اصلا فقطم ب یدونه دوستم پیجمو دادم حتی ب دوستامم ندادم ک رومخمن 

خطمم عوض کردم ب هیچکس ندادم ن خاله ن دایی ن عمو و کلا فامیل 

فقط چندتا دوستام و خانوادم دارن ب اقوام ک میپرسن گفتم گوشیم شکسته 🤣 

برامم مهم نیس اگ ازدواج کنم تو مراسمم باشن یا ن 

اینجوری راحتم 🙃

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)