2777
2789
عنوان

چیجور رابطه قبلیاتون فراموش میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 44 پست

واگه ۳سال به پاش موندی طبیعیه الان دلتنگش بشی وبهش فکر کنی دوستش هم نداشته باشی یک وابستگی هم بوجود اومدکه باعث حال بدت میشه ولی میگذره نهایتا۳ماه طول بکشه دیگه فراموشش میکنی

«دوست داشتن آدما ربطی به کنار هم بودنشون نداره»

وای منم دقیقا درگیر فراموشی خودش و کاری که باهام کرده هستم و هرلحظه ذهنم داره تمام خاطرات و رفتار گذشته رو مرور میکنه  

بدبختی اینجاس هر چندوقت یه بار هم میبینمش و باید جلوی دیگران خیلی ریلکس برخورد کنیم چون بقیه نمیدونستن

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره اگه میخواین اونم صادق باشه توی زندگی آیندت باید راستشو بگین دیگه

خوب اون فقط یه هوس بوده 

میگم فقط سه ماه اونم اصلا روحشم خبر نداشت 

الان یادم میفته مثل اسی میگم با خودم چه فکری میکردم که می خواستم با این ازدواج کنم 

شرایط کاریش خوب بود 

ولی مرد زندگی نبود 

بدی هاش رو که فهمیدم از چشمم افتاد 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
اون متوسط بود تنوع طلبم نبود بیشتر خودم اینجوریم حالا کسی که منو نمی‌شناسه صادق باشم تو رابطه بودم ...

وقتی دوسش نداشتی وباهاش موندی هم خودتو مسخره کردی هم اونو خب خواهرمن از اول ولش میکردی بااحساساتش بازی نمیکردی

«دوست داشتن آدما ربطی به کنار هم بودنشون نداره»
من پارسال یه نفر رو یه طرفه دوست داشتم بهش هم نگفتم بعد دقیقا ۳ ماه هم از چشمم افتاد  می ترسم ...

نشدی 

دوست داشتنه آدم تا قبل ازدواج ممکنه هر روز از ی نفر خوشش بیاد تو دلش عشق نیست

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

یساله گذشته

بعضی وقتا آدم عاشق نیست بهش تلقین میشه که عاشقه 

مثلا می‌ترسه سنش بره بالا یا از این بهتر براش پیدا نشه خودشو گول میزنه و میگه عاشقم 

تو اینترنت خوندم نوشته بود عشق های اینجوری وقتی کنارشونی انگار داری روی یخ لیز راه میری 

وقتی کنارش بودی احساس آرامش داشتی یا استرس ؟

من پارسال یه نفر رو یه طرفه دوست داشتم بهش هم نگفتم بعد دقیقا ۳ ماه هم از چشمم افتاد  می ترسم ...

گذشتت ب خودت ربط داره

اونم این قضیه ک فقط دلی بوده

هیچی نباید بگی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خوب اون فقط یه هوس بوده  میگم فقط سه ماه اونم اصلا روحشم خبر نداشت  الان یادم میفته مثل ...

آها

خب اگه اون اصن خبر نداشته و رابطه ای هم بینتون نبوده

وفقط توی ذهن خودتون اونو دوس داشتین ب نظرم نیاز نیس همسرتون بدونه

اون متوسط بود تنوع طلبم نبود بیشتر خودم اینجوریم حالا کسی که منو نمی‌شناسه صادق باشم تو رابطه بودم ...

تا درست نشدی متاهل نشو لطفا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

وقتی دوسش نداشتی وباهاش موندی هم خودتو مسخره کردی هم اونو خب خواهرمن از اول ولش میکردی بااحساساتش با ...

خیلی تنوع طلبیم زیاده من هیچ وقت نمیتونم ازدواج کنم

آخه من رو این کراش زدم انقدم گریه میکردم بعد که رفتم باهاش

یکی دیگ شدممم...

نشدی  دوست داشتنه آدم تا قبل ازدواج ممکنه هر روز از ی نفر خوشش بیاد تو دلش عشق نیست

نه دوست داشتن چیز دیگس 

من چند ساله که پسر خاله مو دوست دارم دوستش دارم ولی تپش قلب و مدام بهش فکر کنم و اینا نه 

ولی اون آقا فقط سه ماه بود و توی اون مدت من همش تپش قلب داشتم میدیدمش زبونم بند میومد 

و همون موقع هم احساس می‌کردم یه هوس زود گذره و خدا رو شکر نه به خودش نه به هیچ کس دیگه نگفتم