2777
2789

ما بنایی داریم 

داریم خونه داداشمو میسازیم من دم در آشپزخونه نشسته بودم مامان و بابام رفتن تو اتاق یه مدارکیو بردارن ببرن اداره گاز برای گاز کشیو اینا این مرتیکه خر عین بز اومد تو نه یاالله نه اهمی اوهومی یه دفعه دیدم اومده تو داره عین گاو منو نگاه میکنه

شکه شدم هین کشیدم دویدم تو اتاق 

چقد بیناموسا بعضیاشون 

حالا من با تیشرت و ...اصلا یه وضعی😑😑😑

آدم نیستن بعضیا حیف همون اسم حیوون رو اینا گذاشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان صفحه ده میگه آقا گاوه کیه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بهش تذکر بدین 

خودت یا پدرت

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

میزدی دهنش تا چشاش در بیاد نکبتوووو

اصلا اون لحظه شوکه شدم چون من بابام یا برادرم وارد جایی بخوان بشن حتی درش باز باشه بلند چند بار میگن یاالله پیش نیاد همچین چیزایی اصلا توقع نداشتم واقعا که اون لحظه یادم بیاد بزنم دهنش

اصلا اون لحظه شوکه شدم چون من بابام یا برادرم وارد جایی بخوان بشن حتی درش باز باشه بلند چند بار میگن ...

شوکه شدنم داره عزیزم 

معلومه ادم درستی نیس زیاد تو چشم نباش تا کارشو تموم کنه شرشو بکنه بره 

خیلی مراقب خودت باش