دختر خیلی خوبیه ولی زبونشون با ما فرق داره.اون و دوستش هر دو عربن ولی فارسی هم بلدن.من نمیخواستم برم تو اتاقشون چون ترسیدم با همدیگه مدام عربی حرف بزنن.بهم گفت میای؟گفتم نمیدونم.گفت باشه اشکالی نداره.خیلی خوب برخورد کرد ولی میترسم ناراحت شده باشه حس بدی دارم😑😑البته قرار بود یه دختر ایرانی دیگه هم تو اتاق باشه ولی خب من اونو نمیشناختم و نمیدونستم میتونیم با هم دوست بشیم یا نه.یکم دلداریم بدین این حس بده بره😓
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درکت میکنم! آخه وقتی عربی حرف میزنن ولدمشون ناخودآگاه بالا میره و آدم اذیت میشه! میخوای بپرس به خاطر اینکه بهت نه گفتم عذاب وجدان دارم! ازم ناراحت شدی؟ اونم میگه نه و تمام
آره واقعا خیلی دختر خون گرم و مهربونیه.اما خب نمیدونم چرا حس خوبی نداشتم که برم.میترسیدم پشیمون بشم
درکت میکنم! آخه وقتی عربی حرف میزنن ولدمشون ناخودآگاه بالا میره و آدم اذیت میشه! میخوای بپرس به خاطر ...
راست میگی بهتره یه بار ازش بپرسم👌🏻.صداشون نمیره بالا ولی این که میبینم کلی حرف میزنن و من نمیفهمم اذیتم میکنه.حس میکنم تنها افتادم
دیگه دیره.الان حتی اگه بهش بگم هم فکر میکنه چون عذاب وژدان داشتم قبول کردم
میتونی زبان عربی هم یاد بگیری جدی میگم خیلی تاثیر داره
اتفاقا خودم هم بهش فکر کردم اما بعد گفتم آخه زبان عربی چه تاثیری تو آینده ام داره😅حالا اگه انگلیسی بود باز یه چیزی