2777
2789
عنوان

روی صحبتم با توئه با خود تو

249 بازدید | 4 پست

برگشتم همه چی رو درست کردم دیگه نگران نباش نگران هیچ چیز نباش 

اما این وسط ی چیزی درست نشد بهت تبریک میگم ی آدم روانی مجنون رو به جامعه مجانین اضافه کردی.ی آدم دیوونه که دیگه کوچه و خیابون و خونه و هر جای دیگه برای فریاد زدن و گریه کردن براش فرقی نداره. 

خونه ای که قفس بود تبدیل به شکنجه گاه شد.سعی کردم تمام چیزهایی که یادآور تو باشن رو از زندگیم حذف کنم ولی در توانم نیست ی خونه رو آوار کنم 

کاش حماقتام یادم می‌رفت ای کاش. 

حالا که کار به اینجا رسید ازت خواهش می کنم دعا کن بمیرم چون حماقتام یادم نمیره یادم نمیره چقدر اشتباه کردم یادم نمیره با دست خودم زندگی مو نابود کردم یادم نمیره چه حرفایی زدم یادم نمیره چه کارایی کردم یادم نمیره چه چیزایی دیده یادم نمیره چه حالی شده یادم نمیره چه خون دلی خورده یادم نمیره چقدر ازم متنفر شده یادم نمیره یادم نمیره یادم نمیره

اگر خودم خودمو بکشم برای تو دردسر میشه ولی مرگ طبیعی برای تو دردسری درست نمی کنه برای ی بارم که شده وجود داشته باش و اینبار به فکر منم باش و دعا کن بمیرم 

راستی ی پند خواهرانه 

اینکه امضاتو پاک کردی یعنی امید برگشت داری 

ولی یادت باشه خانواده ی اون با خانواده من فرق داره.عرب تعصب داره عرب به راحتی گذشت نمی کنه.تا سرتو رو سینه ت نذاره آروم نمیشه.اینارو یادت بمونه 

این تاپیک فقط برای تو بود ولی نگران نباش رفتم که رفتم....

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.