2777
2789
عنوان

کسی چرخ سفالگری کودک گرفته ؟

413 بازدید | 4 پست

از کجا گرفتین؟

کار باهاش راحته؟

مدلی که ماهواره تبلیغ میکنه رفتم قسمت نظرات رو خوندم اکثرا گفتن جنسش ضعیفه و زود میسوزه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

من از مغازه خریدم

به عنوان اسباب بازی خوبه 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

من از مغازه خریدم به عنوان اسباب بازیرخوبه 

اسمش چیه؟

کار باهاش راحته؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش چیه؟ کار باهاش راحته؟

چرخ سفالگری کودک ای ام تی 

من برای برادرزاده پنج سالم گرفتم تنهایی نتونست یکی باید پیشش میبود

به سن بچه مربوطه  

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چرخ سفالگری کودک ای ام تی  من برای برادرزاده پنج سالم گرفتم تنهایی نتونست یکی باید پیشش میبود ...

ممنون عزیزم