2777
2789
لیدی میلیون! قیمتش از همه عطرایی که دوستان گفتن ارزونتره و رد بوشم در حدی هست که بقول دوستمون فرشته ها لعنتمون کنن! لامصب یه پاف میزنی تا چند روز از کنار لباست رد میشی بوش میخوره تو دماغت! عاشقش شدم
‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهرانا جان موندگاریشو گفتم دیگه!! قیمتش هم حدود 200-300 تومنه. دقیقشو نمیدونم ولی شابدم کمتر باشع. همین الان یه سرچ بزنی خودت متوجه میشی
‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
چه خوب که کسایی هستند که عقل کل اند و به مایی که عقلمون نمیرسه و دور از جون اونا باید مدام ارشاد و نهی از منکر بشیم،تذکر میدن که باب میل اونا رفتار کنیم تا یه وقت خودشون و همسرانشون،اذیت نشن!
دوستان منم دنبال یه عطر خیلی خوشبو و شیک ام...خودم همیشه کوکو چنل استفاده کردم و از این عطرای کوچیک که خوشم میومد...بگید چی خوبه دیگه...جمع بندی
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
اگه بعضیا نگن تبلیغه از آقای men بخرید کاربر همینجاس من هنوز نخریدم خودم اما بچه ها خیلی راضین از ماندگاری ووکلا عطراش خییلی هم ارزونه خیلیااااااا من هنوز فرصت نکردم سفارش بدم اینو از کامنتای بقیه دریافتم