2777
2789
عنوان

خانومایی که دختر نوجوون دارید میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 35 پست
مرسی گلم از راهنماییت 🫶بدون شال قشنگ میشه؟

اره مثلا موهاشو باز بذاره اگ بلنده دوتا گیس کنه

رژ گونه صورتی بزنه از اینا ک یکمم رو بینی میزنن با ریمل و فر مژه 

یه استایل دیگم اینکه با شلوار نیم بگ مانتو های پیراهنی کوتاه هم خوشکل میشه با موی گوجه‌ای

من تیپام همینان

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مثلا موهاشو باز بذاره اگ بلنده دوتا گیس کنه رژ گونه صورتی بزنه از اینا ک یکمم رو بینی میزنن با ...

موهاش پسرونه بود تازه یه کم موداره فداش بشم منه😂😂😂ارایشم نمیکنه اصلا خوب میشه بازم؟

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
اره مثلا موهاشو باز بذاره اگ بلنده دوتا گیس کنه رژ گونه صورتی بزنه از اینا ک یکمم رو بینی میزنن با ...

یا مثلا مام بپوشه با کت کراپ و صندل بندی ک دور ساق میپیچه

با موی گوجه ای

آبجیم این استایل رو میزنم ناز میشه

مرسی گلم حتما سر میزنم ای بولک هروقت میرم شانس من چیزی نمونده😂

منم همینطور 😅 حالا یه چیزی بگم یه سرچ بزنی یه عالمه سایت هستن همون لباسای ایبولک رو دارن ولی صفحات خیلی پایین گوگلن ، چیزایی خوبی پیدا میکنی.

موهاش پسرونه بود تازه یه کم موداره فداش بشم منه😂😂😂ارایشم نمیکنه اصلا خوب میشه بازم؟

بپوشه امتحان کنه،این استایل عروسکی رو نمیدونم با مو پسرونه چطور میشه عزیزم

منم همینطور 😅 حالا یه چیزی بگم یه سرچ بزنی یه عالمه سایت هستن همون لباسای ایبولک رو دارن ولی صفحات ...

جدی چه جالب امتحان نکردم تاحالا ممنون خانوم گل برای خرید از ای بولک باید ۲۴ آنلاین باشی گمونم😂

جدی چه جالب امتحان نکردم تاحالا ممنون خانوم گل برای خرید از ای بولک باید ۲۴ آنلاین باشی گمونم😂

اره دقیقا 😁 راستی یه سایتی هم هست اسمش شاپینو همه فروشگاه  هارو با هم یه جا میاره  میشه همرو پیدا  کرد حتما ببینش

اره دقیقا 😁 راستی یه سایتی هم هست اسمش شاپینو همه فروشگاه  هارو با هم یه جا میاره  میشه ه ...

چه جالب بشتابیم ببینیم چه خبره😀 سایت آی شیکو هم سر زدم بعضی چیزاش جالبه یه دونم سایت حسام از این پیراهن بلندا اکثرا داره خودم ازش خرید کردم منم اینا رو بلدم😂😂😂

چه جالب بشتابیم ببینیم چه خبره😀 سایت آی شیکو هم سر زدم بعضی چیزاش جالبه یه دونم سایت حسام از این پی ...

این ای شیکو چه خوب بود مرسییی 😍 شاپینو رو بری داخلش معتادش میشی 😁