2777
2789

سلام مامانهای عزیز من حدود پنجاه روز از اولین روز آخرین پریودیم گذشته. دیروز رفتم سونو دکتر ضربان قلب را نشنید اندازه crl را زده ۶/۵ 

خیلی خیلی نگرانم.

به نظرتون دکترم را عوض کنم؟ آخه خودشم سونو نکرد حتی.

علایم بارداریمم چند روز کمتر شده.

برام سونو نوشت برای سه هفته دیگه. سه هفته دیگه دیر نیست ؟

اگر خواستم دکترمو عوض کنم دوباره کی برم؟ آخرین وقت شنیدن ضربان قلب کی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم دکترو عوض کن یه سونو خوب برو اصلا به خودت استرس وارد نکن مخصوصا زمان سونو

بدون نسخه دکتر میشه سونو رفت؟ یا بدم یک دکتر عمومی برام سونو بنویسه و برم؟ بهتر تا کی صبر کنم و بعد برم؟

اولا استرس الکی نده به خودت بعدم من هفته ۶ رفتم پسرم قلبش تشکیل نشده بود البته که تاریخ بارداری رو طبق پری محاسبه میکنن شاید مثلا فکر میکنی ۶ هفته اته طبق نظر سونو و دکتر اما کمتره هفته بارداری البته اینم بگم سونو خطا داره 

باید هفته ی ۷ و ۸ بری من ۶ هفته و ۶ روزم بود رفتم البته بستگی داره دکترت از پریودت حساب کنه یا دو هفته بعد پریودت مال من دو هفته اولو حساب نکرد تقریبا ۷ فروردین ک پریود شدم بهم گفت ۳ خرداد بیا برا قلب ک میشه همون دوماه کامل

اولا استرس الکی نده به خودت بعدم من هفته ۶ رفتم پسرم قلبش تشکیل نشده بود البته که تاریخ بارداری رو ط ...

بدتر که دکتر زحمت نکشید بیاد سونو کنه. دخترم را پنج هفته و شش روزش بود صدا قلبشو دکتر شنید. البته دکترش استاد دانشگاه بود و خیلی ماهر. حیف رفت خارج.

اینم انتظار داشتم همینطور زود باشه یهو خیلی ترسیدم