2777
2789

؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

یادم نیست فک کنم یک ماه

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
یادم نیست فک کنم یک ماه

اووووه 🥲

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا سلامتی بده چرا عمل کردی من دوتا سنگ داخل صفرام هست میترسم کارم ب عمل بکشه

تازه زایمان کردم که دردام شروع شد اصلا شب و روز نداشتم انقد درد داشت ۳ماه تحمل کردم تا یدفه دردم گرفت و ول نکرد سونو دادم گفت سنگ ریزه داری ۶میل ولی نزدیک برا تو مجرای صفراوی هرچه سریعتر باید عمل کنی چون التهابم گرفته و منم مجبور به عمل شدم خداروشکر وضع بدتر نشد 

عملم بشی اصلا مهم نیس اگه لاپاراسکوپی باشه فقط روز اول اذیتی و من حتی دکترم گفت خوراکتم هرچی خواستی بخور منع نداری صفرا بودو نبودش فرقی نداره

تازه زایمان کردم که دردام شروع شد اصلا شب و روز نداشتم انقد درد داشت ۳ماه تحمل کردم تا یدفه دردم گرف ...

من تا دوهفته بدنم به روغن و غذاهای سنگین واکنش نشون داد بعد عادی شد  

مثلاماکارونی دلدرد شدید میگرفتم

❤️
من تا دوهفته بدنم به روغن و غذاهای سنگین واکنش نشون داد بعد عادی شد     مثلاماکارونی دلدر ...

الاخوبین همه چی عادیه؟من یبوست دارم😭

به خاطر اینکه مصرف روغن رو کم کرده بودم ....میوه های ملین بخور .کیوی .گلابی ..... من مرداد عمل کردم ...

خداروشکر

سلام،‌من سه هفته پیش جراحی لاپاراسکوپی صفرا داشتم،فردای عمل مرخص شدم ،لوله ای به نام ترند بعد از عمل به در قسمت سمت راست و بالای شکم وصل بود تا ترشحات احتمالی ازش خارج بشه، موقع ترخیص هم خیلی سریع و راحت توسط پرستار خارج شد بدون هیچ دردی ، چند روزی هم به پهلو‌نخوابیدم ولی بعد از ده روز که بخیه هام رو کشیدم ،به‌پهلو‌هم راحت خوابیدم.

فقط یک روز بعد از عمل آب میوه و مایعات خوردم ، و به تدریج غذاهای جامد هم مصرف کردم،‌مواد غذایی فیبر دار مصرف کنید تا دچار یبوست نشید، انجیر خشک و آلو و کمپوت گلابی ، هلو و ... مصرف بشه.

خداروشکر الان مشکلی ندارم، از درد وحشتناک حملات صفرا راحت شدم، امیدوارم هیچ کسی دچار سنگ صفرا نشه .

اگر هم سنگ دارین ،خیلی زود عمل کنید تا راحت بشین. 

با آرزوی سلامتی برای همه 

سلام،‌من سه هفته پیش جراحی لاپاراسکوپی صفرا داشتم،فردای عمل مرخص شدم ،لوله ای به نام ترند بعد از عمل ...

سلام ممنون از راهنماییتون منم تقریبا ۳هفته پیش بالاخره عمل کردم و راحت شدم