2777
2789
عنوان

میشه لطفا نظرتون بگید ممنون میشم خیلی شرایط بدی گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 118 پست
اتفاقا چند روز پیش گفتم خیلی خرج ها زیاد شده کلی بدهی دارم خیلی شرایطم بده اما اصلا به روی خودشون نی ...

توم به روی خودت نیار که دیدیشون و سوارشون نکن آخ‌خ‌خ‌خ آدم چقدر بی غرور که تا دید سواری مفته پرید بالا آخ 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون بگو 

بچه ها هزینه های ما زیاد شده ما تصمیم گرفتیم من رفت وبرگشت مسیر شرکت رو اسنپ کنم خرج بنزینم دربیاد حداقل دیگه نمیتونم شماروببرم .اگر بخوان خودشون میگن مامیایم هزینه روهم میدیم

گوسفند نباشید 

میتونی تو راه برگشت بیان کنی بگو بچه ها بیمه ماشین شده ۵ خیلی تو قسط و قرضم شاید نتونم انجام بدم چند ماهی ماشین بزارم بخوابه مارکینگ خونه. مثلا بگو اونبار بردم تعمیر خیلی خرج داد دستم بخدا نداشتن ماشین ی درد داشتنش هزارتا..... آدم لاقل فقط مول بنزین میده ....ازین چیزا

همکاران خیلی زرنگن، وباهمدیگه به سادگی تو میخندن،،اونا پول دوست دارن ،تو دوست نداری،اگه روت نمیشه بهشون پیامک بده وسر صحبت روباز کن..بگو اگه میشه شماره کارت میفرستم لطفا هزینه سرویس رو واریز کنید ممنون میشم چون میخام بیمه ماشینو بدم .بعد از آژانسها یا سرویس مدارس شهرتون بپرس هزینه سرویس چقدره...ی مثل هست که میگن .نیکی که از حد بگذرد مردم گمان بد برند

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

شماهم مثل‌من خجالتی همه ازم بهره مند میشن میدونید منم خیلی هارو سوار میکردم انقدر صندلیهای ماشین ...

من باز هم میبردم مهم نبود اما الان وقعا در ماه لنگ500تومن میشیم خیلی شرایط بد