من دوتا ازهمکارام ازم خواستن که رفت برگشت به سرکار باخودم ببرمشون وکرایه بدن من قبول کردم گفتم نه نیازی نیست الان نزدیک6ماه میبرم ومیارمشون اصلا هم راجب کرایه حرف نمیزنن الان شوهرم میگه نزدیک 5تومن بیمه ماشین شده که قسطی کردیم وکلی هم پول روغن وبنزین میشه خب بهشون بگو اگر دوست دارید من سرویستون بشم توی این وضعیت که کلی بدهی داریم کمکمون بشه اما من روم نمیشه نمیدونم چجوری بهشون بگم خودشونم دیگه اصلا هیچ حرفی نمیزنن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها هزینه های ما زیاد شده ما تصمیم گرفتیم من رفت وبرگشت مسیر شرکت رو اسنپ کنم خرج بنزینم دربیاد حداقل دیگه نمیتونم شماروببرم .اگر بخوان خودشون میگن مامیایم هزینه روهم میدیم
میتونی تو راه برگشت بیان کنی بگو بچه ها بیمه ماشین شده ۵ خیلی تو قسط و قرضم شاید نتونم انجام بدم چند ماهی ماشین بزارم بخوابه مارکینگ خونه. مثلا بگو اونبار بردم تعمیر خیلی خرج داد دستم بخدا نداشتن ماشین ی درد داشتنش هزارتا..... آدم لاقل فقط مول بنزین میده ....ازین چیزا
همکاران خیلی زرنگن، وباهمدیگه به سادگی تو میخندن،،اونا پول دوست دارن ،تو دوست نداری،اگه روت نمیشه بهشون پیامک بده وسر صحبت روباز کن..بگو اگه میشه شماره کارت میفرستم لطفا هزینه سرویس رو واریز کنید ممنون میشم چون میخام بیمه ماشینو بدم .بعد از آژانسها یا سرویس مدارس شهرتون بپرس هزینه سرویس چقدره...ی مثل هست که میگن .نیکی که از حد بگذرد مردم گمان بد برند
از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....