2777
2789

من دوتا ازهمکارام ازم خواستن که رفت برگشت به سرکار باخودم ببرمشون وکرایه بدن من قبول کردم گفتم نه نیازی نیست الان نزدیک6ماه میبرم ومیارمشون اصلا هم راجب کرایه حرف نمیزنن الان شوهرم میگه نزدیک 5تومن بیمه ماشین شده که قسطی کردیم وکلی هم پول روغن وبنزین میشه خب بهشون بگو اگر دوست دارید من سرویستون بشم توی این وضعیت که کلی بدهی داریم کمکمون بشه اما من روم نمیشه نمیدونم چجوری بهشون بگم خودشونم دیگه اصلا هیچ حرفی نمیزنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از همون اول نباید میگفتی نیازی نیس الانم خیلی راحت بگو پولش لازم داری

اره اشتباه کردم آخه معلوم نبود ماشین دستم بمونه بعدش شوهرم باقرض ی موتور خرید این هاهم خیلی راحت وقت رفتن قبل من جلو ماشین ایستادن 

سلام عزیزم...خیلی همکارات سوءاستفاده گر هستن خیلی رک و راست بگو تصمیم دارم دیگه ماشینمو نیارم سرکار استهلاک ماشین بالا رفته خرجش زیاده و منم از پس هزینه ها برنمیام اگه دوست دارید وضع خوبتون همیشگی باشه از این به بعد بهتره بهم ماهانه پول بدید‌...کلا تو ایران آدما نمیتونن رک و راست باشن اما من از بستگان که انگلیس هستن به پدرش گفته نیا بهم سر بزن همسرم بارداره نمیتونه پذیرایی کنه ازتون پدرش هم کنسل کرده بلیط رفتنش رو به انگلیس

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

یه تعارفم نزدن؟ والا من همکارام قبلا چند بار میرسوندنم عذاب وجدان میدریدم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بگو بیمه ماشین می‌خوام بریزم چقدر در توانتون هست کمکم کنید بگو بعدآ بهتون میدم اگه دادن که باز ببرشو ...

وای اصلا روم نمیشه بدی اخلاق من این حقمم بخورن نمیتونم اعتراض کنم انگارمن میخوان بکشن

سلام عزیزم...خیلی همکارات سوءاستفاده گر هستن خیلی رک و راست بگو تصمیم دارم دیگه ماشینمو نیارم سرکار ...

اتفاقا چند روز پیش گفتم خیلی خرج ها زیاد شده کلی بدهی دارم خیلی شرایطم بده اما اصلا به روی خودشون نیاوردن

شماهم مثل‌من خجالتی

همه ازم بهره مند میشن

میدونید منم خیلی هارو سوار میکردم

انقدر صندلیهای ماشین فررفته شدن

ماشینمو جدیدن عوض کردم فقط بخاطر صندلی هاش

موتورش نو بود سال ۹۵ بودولی صندلی هاش فررفته بود 

ایرانی بود ماشینم