2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا کسی نیومده عشقم  کارش اوکیه میشه یه ختمی دعایی چیزی براش بردار

بخدا خیلی اوضاع خرابه خیلی ناهوار شد نمی دونم چی کار کنم اصلا پول دستش نیست هرچی کار می کنه انگار منفی صفر می شه از فکر وخیال شد ۲۰ کیلو منم غیر دعا هیچ کاری ازم برنمی یاد

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بخدا خیلی اوضاع خرابه خیلی ناهوار شد نمی دونم چی کار کنم اصلا پول دستش نیست هرچی کار می کنه انگار من ...

ختم یاجوادالائمه ادرکنی بردار روزی ۱۴۰۰ مرتبه تا ۱۰ روز 

نماز امام جواد بخون هر روز تا مرادت حاصل بشه طریقه خوندنم هم یه نماز دو رکعتی نماز امام جواد که هر رکعت حمد و بعد ۷۰ مرتبه توحید داره طریقه خوندنش توی نت هست نماز خوبی هست یه دعام آخرش داره یکی کاربرا گفته بود خیلی قرض و بدهی داشتیم هر روز خونده بود تا درست شده بود 

بخدا خیلی اوضاع خرابه خیلی ناهوار شد نمی دونم چی کار کنم اصلا پول دستش نیست هرچی کار می کنه انگار من ...

سلام وقتی تمام در ها بسته میشه معلوم میشه یه کاری رو انجام ندادین دوتا تون اهل نماز اول وقت هستین؟؟؟

با پدر و مادرش چه جوریه خوب برخورد میکنه؟؟؟

❤❤❤

عزیزم براتون دعا میکنم به حق همین شب شهادت مشکلات حل بشه

من خودم از فکر و خیال خوابم نمیبره

خیلی زندگی سخت شده

ختم یاجوادالائمه ادرکنی بردار روزی ۱۴۰۰ مرتبه تا ۱۰ روز  نماز امام جواد بخون هر روز تا مرادت ح ...

نمازم ۱۰ روز پشت هم بخونم 

دعاش کجاست 

سلام وقتی تمام در ها بسته میشه معلوم میشه یه کاری رو انجام ندادین دوتا تون اهل نماز اول وقت هستین؟؟؟ ...

هی خواهر دست روی دلم نزار خونه نماز که کلا دوسالی می شه نمی خونه منم دست وپا شکسته می خونم با پدومادرش یعنی با هیچ کس رفت امد نداره

نمازم ۱۰ روز پشت هم بخونم  دعاش کجاست

توی نت سرچ کن نماز امام جواد ۳ جور هست اون که حمد و توحید داره آخرش یه دعا داره اونو بخونید نماز رو بخونید تا زمانی که کارتون درست شه که میشه ب زودی انشالله ب حق پدر بزرگ عزیزشون البته امروز ک شهادت امام موسی کاظم هست هم ۱۴۰۰ صلوات براشون بفرستید تا مشکل حل شه

هی خواهر دست روی دلم نزار خونه نماز که کلا دوسالی می شه نمی خونه منم دست وپا شکسته می خونم با پدوماد ...

عزیزم این ختم هایی که برمیداری خوبه اما کار شوهرت از بیخ مشکل داره تا اونها رو درست نکنید زندگی تون پیچ میخوره...علت قطع رابطه با بقیه چی بوده؟؟؟

البته اینم یادآوری کنم قطع صله رحم عمر رو کوتاه میکنه

❤❤❤
عزیزم براتون دعا میکنم به حق همین شب شهادت مشکلات حل بشه من خودم از فکر و خیال خوابم نمیبره خیلی ز ...

شوهر من مدت هاست چند ماهی می شه که خداب راحت نداره در روز یک وعده غذا را هم کامل نمی خوره تز بس فکر می کنه هرچی می گم واش کن هرچی شدبشه فکر نکن باز هیچی به هیچی