2777
2789
عنوان

دلیل ازدواج

253 بازدید | 20 پست

میگم مگه دلیل ازدواج این نیس ک دوتا شخص همو دوست دارن و میخان مال هم باشنن. و اون شخصو برا زندگی مناسب دونستن

اماا بعضی خانوما و اقایون دنبال یکی دیگه اند واقعاااا چراااا

بوده من ادم دیدم از مجردی تا عقد و بعد ازدواجم همین روال بوده تازعهع مثلا خانومه هیچ عیبی ام نداشته و روحشم بی خبر🫠🥲 دلم میسوزه برا بعضیا

تمنا میکنم برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کن🥲

هعی

من خودم قربانی بودم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی مردا اکثرا برای تشکیل زندگی و نیاز میان جلو..... 

عشق و عاشقی معنایی نداره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
میدونی مردا اکثرا برای تشکیل زندگی و نیاز میان جلو.....  عشق و عاشقی معنایی نداره

ولییی اینطور نی اون ب کنار پسرام عاشق میشن🥲🫠. 

تمنا میکنم برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کن🥲
ولییی اینطور نی اون ب کنار پسرام عاشق میشن🥲🫠. 

خیلی کم پیش میاد عاشق واقعی

زناعم خیانت میکننا اینجور چیزا جنسیت نداره

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه