بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اوایل اره خیلی خاک تو سرم اون موقع شوهرم پول داشت ماشین خارجی داشت کار ایرومند داشت من خر نمیخواستمش الان که هیچی نداره با دل و جون میخوامش😁
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
روزی هزار مرتبه خداروشکر میکنم که یه اسکول سادیسمی که مشکل روانی داشت و شبانه روز آزار روانیم میداد و یکسال درگیرش بودم و هی ۲۰ روز غیب میشد ۲ روز میداش میشد یبار برا همیشه مث یه دندون لق انداختمش دور و همسر همه چی تمومگ که دلیل آرامش این روزامه وارد زندگیم شد
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
هیچ انسانی کامل نیست ولی من فکر میکنم با بهترین مرد دنیا ازدواج کردم واقعا فکر میکنم هیچکس مثل اون نمیتونه باشه با اینکههههه یه مشکل بزرگ تو زندگیمون هست که مربوط به اونه ولی من امید دارم انشالله حل میشه
پشیمون میشم ولی نمیگم کاش با یکی دیگه ازدواج میکردم گاهی کلا پشیمون میشم از ازدواج حس میکنم مجردی بهتر بود ازادی دغدغه خاصی نداری راحتی در این مورد خیلی تحقیق کردم و ظاهرا مثل اینکه با بالا رفتن سن این مسئولیت ها و دغدغه و درگیری ها پیش میاد و ربطی به متاهل و مجرد بودنشم نداره