2777
2789
فدات انتی بیوتیک خیلی ضرر داره پلاسما درمانی برای عفونت و زخم واژن و رحم سرچ کن تو نت برات میاره در ...

آها متوجه شدم عزیزم 

بسلامتی بچتونو بغل بگیرین جنسیتش رو میتونم بپرسم؟

آخه ماما ها میگن اگه کمی عفونت داشته باشی یا زخم بچه بیشتر امکان دختر داره حالا اینا به کار خدا بستگی داره و منم جنسیت برام فرقی نداشت بچه اولمم میخواستم باردارشم

دوماه پیش که دکتر رفتم ی معاینه کرد مثلا دیگه قبل بارداری باشم و بخوام اقدام کنم ک گفت زخم داری و همه چی کنکل شد!!

آها متوجه شدم عزیزم  بسلامتی بچتونو بغل بگیرین جنسیتش رو میتونم بپرسم؟ آخه ماما ها میگن اگه ک ...

فردا غربالگری اولم هست میگن اگه دکتر ماهری باشه فقط حدس میزنه جنسیت رو حالا اگه حدس زد میام بهت بگم من موقع اقدام زخمم خوب شده بود دیگه البته هنوز زخم نبود میخواست زخم بشه ک بموقع متوجه شدم حتما این پلاسما رو پرس و جو کن خیلی بدرد بخوره انشاالله زودتر مشکلت برطرف بشه بتونی اقدام کنی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا غربالگری اولم هست میگن اگه دکتر ماهری باشه فقط حدس میزنه جنسیت رو حالا اگه حدس زد میام بهت بگم ...

ایخودا بسلامتی 

منم خیلی خوشحال میشم حتما بهم اطلاع بده 

خاهرم ک رفت نگفتن بهش ک نکنه حدس غلط باشه آنومالی رف گفتن دختره🥹😍

آره حتما فردا از دکترم میپرسم 

ببخشید چندسالته بچه اولته؟

ایخودا بسلامتی  منم خیلی خوشحال میشم حتما بهم اطلاع بده  خاهرم ک رفت نگفتن بهش ک نکنه حد ...

۲۱ سالمه البته چیزی تا ۲۲ نمونده اسفند میشم ۲۲

سلامت باشی گلم

حالا ببینم حدس میزنه برام یا ن کاش لااقل ی حدس میزد

انومالی چیه تو چندوقت بارداری انجام میدن؟

چقد طول میکشه شما تجربه‌ای داشتین؟ با دستگاه انجام میشه یا با همون قیچیای ترسناکشون؟😐

۱۰ دقیقه اصلا درد نداره

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
۲۱ سالمه البته چیزی تا ۲۲ نمونده اسفند میشم ۲۲ سلامت باشی گلم حالا ببینم حدس میزنه برام یا ن کاش ل ...

آنومالی عزیزم همون سونو تعیین جنسیت هستش ۱۶ یا ۱۷ هفته میرین 

حالا یادم نیست خاهرم چند هفته رفت

آنومالی عزیزم همون سونو تعیین جنسیت هستش ۱۶ یا ۱۷ هفته میرین  حالا یادم نیست خاهرم چند هفته رف ...

سلام عزیزم امروز رفتم غربالگری اول خداروشکر همه چی اوکی بود گفت ک جنسیت مشخص نیست

دستاشو گذاشته بود رو چشاش🥹😂دکتر میگفت بچت غریبه دیده خجالت کشیده

سلام عزیزم امروز رفتم غربالگری اول خداروشکر همه چی اوکی بود گفت ک جنسیت مشخص نیست دستاشو گذاشته بود ...

سلام عزیزدلم بسلامتی انشاالله سالم و سلامت بغلش بگیری نی نی کوچولوی خجالتیه😍😂سایتون روی سرش باشه همیشه

خواهر زاده منم توی فیلم همش ورجه وورجه میکرد فکر کنم دنیا بیاد فرار میکنه از دستمون🥹

امروز منم رفتم پیش دکترم زخمم که داشتم واسه همون گفت بیا ک پاپ هم بنویسم و زخمتم نگاه کنم ک دیدش گفت باید منجمد شه (بماند که چقد استرس داشتم واسه دوتاش)ک خودش ورش داشت واسم و تموم شد. حالا فکر میکنم از دو ماهی دیگه بتونم اقدام کنم چون فعلا ممنوعه همه چی🥲

ممنونم انشاالله نی نی سالم هم نصیب شما بشه منجمد چجوریه؟شنیدم درد داره

مرسییی

منجمد همون سوزوندنه..یه دستگاه باریک و لوله ای مثل چاقو تیز کن وارد بدنت میکنه و روشنش میکنه به مدت پنج دقیقه کم کم زیر شکمم احساس سردی داشت و فشارم افتاد و سرم گیج رفت.اونم دکتر گفت بخاطر کم جون بودنته همیشه فشارم هشته😂 .ولی درد نداشت و یسری مراقبتا داشت ک گفت مثلا تا ۴۰ روز باید (ن)نداشته باشین و اینا .